Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Eğlence > Üye Sözlüğü

Üye Sözlüğü Üyelerle ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


Regex

Üyelerle ilgili duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Regex
Konudaki Cevap Sayısı
9
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
887

Kullanıcı Etiket Listesi

26Beğeniler
  • 6 Post By Dea Dia
  • 3 Post By Kaf Dağı
  • 3 Post By Candres
  • 3 Post By Mucizem
  • 3 Post By Gece
  • 3 Post By Mezarkabul
  • 1 Post By Narsinha
  • 1 Post By Kafein
  • 2 Post By Leydihan
  • 1 Post By Dea Dia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 27 Nisan 2020, 01:20   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
sag Regex

Regex

@Regex,

Nereden nasıl başlasam bilmiyorum. 9 ay oldu. Daha önce sadece tanıdığımı sanmıştım. Bu 9 ayı düşününce hiç tanımadığımı gördüm.
Zamanında benim için "kötü adam" olduğundan arkasından sallamışlığım bile vardır. Buda bir itiraf olarak kalsın. İşin şakası bir yana, en büyük pişmanlıklarım arasın bu da var.

Belki biraz geç oldu ama, insanları başkalarından duyduklarımızdan değilde, kendimiz tanıyarak değerlendirmenin ne kadar önemli olduğunu da öğrenmiş oldum.
Artık günah çıkarma seansını bitirip, asıl olaya gelebilirim.

Yıllardır, içinde bulunduğum yalanın, gerçekliğini bana gösterdiği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her şeyi bir kenara bıraksam bile bu başlı başına çok önemli ve değerli bir şey benim için. İlk zamanlar bana hep soğuk nevale, gibi görünmüştü. Tanıdıkça aslında öyle olmadığını gördüm.
Aslında baya tatlıdır kendisi, şimdi karizmam çizildi diyebilir bunu söylediğim için Aslında yerine göre eğlenceli, yerine göre ciddidir. Bu dengeyi çok güzel kurabiliyor. Zaten teknik bilgisine becerisine diyecek bir şey yok.
Belki kitaplar yazamam, çok fazla güzel cümle de kuramam ama benim için ne kadar değerli ve özel olduğunu biliyorsun zaten. İyi ki varsın!

Çok anlatırdım ama sonra "beni ifşa ettin." demesin diye. bu kadar yeter.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
 

Yer İmleri

« Mavi | - »

Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 19:25.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum