Konu: Regex
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 30 Mayıs 2026, 00:17   #10
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Yanıt: Regex

Uzun zaman olmuş konuyu açalı ve yıllar sonra tekrar yazmak istedim. Toplamda tanışmamız 9 yıl oldu. Bazen konuşmadığımız zamanlar oldu. Kırıldığımız, kızdığımız ama hiç bir zaman birbirimizin kötülüğünü istemedik. İnsanız arada yanlış şeyler söylemiş olabiliriz sinirle ya da o an kızgınlıkla ama her zaman bir sorunda ilk birbirimize gidip konuştuk. Benimde başta çoğu kişi gibi çevremden dolayı, önyargılarım vardı. Bunları kendisine söyledim zaten, kötü adam diyordum.

Sonrasında kendim tanıyınca daha farklı yönünü gördüm. Hâlâ arada kızarım, küseriz ama biliyor ki her zaman kendisini düşündüğüm için söylerim. O yüzden de, söylediklerimin altında bir şey aramaz ve bana kızmaz. Sadece forumda değil, yan yana vakit geçirip güzel anılar biriktirdik. Bazen konuşunca, ne çok şey yaşamışız diyoruz.

Her zaman çok değerli ve özel olduğunu biliyorsun. İnadına ve kafanın dikine gitmene hâlâ sinir oluyorum. Hep güzel şeyler söylemek olmaz araya bunları sıkıştırmadan olmaz. Birde bana 60 TL borcunu unutma.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.