Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Sinema ve Tiyatro

Sinema ve Tiyatro Sinema ve tiyatro dünyasından son haberler,
filmlerle ilgili paylaşımlar ve dahası bu bölümde bulunur.


Tom Holland, ‘Spider-Man 3’ten İlk Görseli Paylaştı

Sinema ve tiyatro dünyasından son haberler,
filmlerle ilgili paylaşımlar ve dahası bu bölümde bulunur.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Tom Holland, ‘Spider-Man 3’ten İlk Görseli Paylaştı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
292

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2020, 08:41   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Tom Holland, ‘Spider-Man 3’ten İlk Görseli Paylaştı

Tom Holland, ‘Spider-Man 3’ten İlk Görseli Paylaştı


Holland'dan Spider Man kostümlü ilk görsel...


Tom Holland, yer aldığı projelerden ilk görseli paylaşma işini oldukça sevmişe benziyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü video oyunu Uncharted'ın sinema versiyonundan ilk set fotoğrafını paylaşan Holland, şimdi de Spider Man'in yeni serisinin üçüncü filminden ilk görseli paylaştı. Henüz resmi bir ismi olmayan filmden ipucu vermeyen görsel, Holland'ı kostümü ve maskeysiyle karşımıza çıkarıyor.

Holland, fotoğrafı kişisel Instagram hesabında paylaştı. Spoiler ya da film hakkında sır verme konusunda sabıkalı olan Holland, bu kez dikkatli davrandı. Örümcek Adam kostümünün başlığının üzerine Covid önlemi için ek bir yüz maskesi takan Holland, "maske takın" uyarısını görsele eklemeyi de ihmal etmedi ve sosyal sorumluluk anlamında binlerce kişiye ulaşan önemli bir mesaj vermiş oldu.
Hayranlar, Spider-Man 3 için epey heyecanlı. Jamie Foxx'un, 2014 yapımı The Amazing Spider-Man 2'deki Electro rolünü yeniden canlandıracağına dair sürpriz duyurunun ardından, spekülasyonlar bu bölümün Spider-Man: Into'daki çoklu evrenleri tanıtabileceğine dair fazlaca konuşulmaya başladı. Bu söylentiler, Benedict Cumberbatch’in Doctor Strange’inin Spider-Man’ın yeni akıl hocası olarak görüneceği ve dikkat çekici başlıklı Doctor Strange devam filmi "In the Multiverse of Madness"e bağlanacağı gerçeğiyle destekleniyor.

Bir erteleme gelmezse, Spider-Man 3'ün şu anda planlanan vizyon tarihi 17 Aralık 2021 olarak resmiyet kazandı. Gişede büyük beklenti içinde olan birçok yapım Koronavirüs nedeniyle vizyon tarihini ya erteledi ya da takviminden çıkardı. Kış ayının da sert geçeceği düşünüldüğünde ve yeni iptaller geleceğinden takvimde domino etkisi yapacak yeni ertelemelerin olması muhtemel.



Beyazperde



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
film tanıtımı, filmin konusu, filmin oyuncuları, fragman, gelecek program, pek yakında, sinema haberleri, sinemalarda, spider-man 3, tom holland, vizyondaki filmler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia