Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Sinema ve Tiyatro

Sinema ve Tiyatro Sinema ve tiyatro dünyasından son haberler,
filmlerle ilgili paylaşımlar ve dahası bu bölümde bulunur.


Akrep Kral, The Rock Yapımcılığında Geri Dönüyor

Sinema ve tiyatro dünyasından son haberler,
filmlerle ilgili paylaşımlar ve dahası bu bölümde bulunur.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Akrep Kral, The Rock Yapımcılığında Geri Dönüyor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
349

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2020, 06:38   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Akrep Kral, The Rock Yapımcılığında Geri Dönüyor

Akrep Kral, The Rock Yapımcılığında Geri Dönüyor

Dwayne “The Rock” Johnson ve Dany Garcia, Universal ile birlikte 2002 yılının bomba filmi Akrep Kral’ı yeniden çekmek için güçlerini birleştiriyor. Yapımın kadrosu oldukça kuvvetli gözüküyor.

Dwayne Johnson’ın çıkışını yaptığı film olarak da bilinen Akrep Kral, 18 yıllık aranın ardından beyazperdeye geri dönüyor. Yeniden çekilecek olan filmde Johnson bu defa yapımcı koltuğunda yer alacak.

2002 yılında sinemalarda gösterilen ve büyük bir hayran kitlesi elde etmeyi başaran yapımın yeniden çevriminde oldukça iddialı bir yapım kadrosu bulunacak. Johnson ile birlikte Dany Garcia yapımcılığı üstlenirken senaryoyu Oscar adayı Jonathan Herman yazacak. Uygulayıcı yapımcı Jay Polidoro ve yaratıcı yapımcı ise Tony Ducret olacak.

Sıra başka aktörlerde



Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Johnson, “Akrep Kral benim gümüş ekrandaki ilk rolümdü. Bu havalı mitolojiyi yeni bir nesil için tekrar hayal etmekten ve sunmaktan dolayı gururlu ve heyecanlıyım” dedi. Akrep Kral olmasaydı böyle bir kariyeri olmayacağını söyleyen ünlü isim, şimdi aynı fırsatı başka oyunculara sunabildikleri için heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Garcia da kendi açıklamasında Mummy filmini yeniden çekme fikri üzerine konuştu. İlk Akrep Kral filminin kendileri için büyük şans olduğunu ve sinema sektörüne girmelerini sağladığını belirten Garcia, Seven Bucks Prodüksiyon olarak şimdi yapacakları yeniden çekimin döngüyü tamamlayacağını söyledi.

Şu anda yapım hakkında çok fazla detay olmasa da filmin bir kez daha uzak geçmişi ele alacağı açıklandı. Ayrıca Dwayne Johnson’ın Akrep Kral’ı yeniden canlandırmayacağı ancak başka bir rolle yapımda yer alabileceği belirtildi.

Mummy filminden türemişti



İlk Akrep Kral filmi 2002 yılında çekilirken yönetmen koltuğunda ise Chuck Russell yer alıyordu. Aslında o yapım, başrolünde Brendan Fraser’ın yer aldığı The Mummy (Mumya) filminin bir yan hikayesiydi. Bir geçmiş hikayesi olarak filmde, The Mummy’de yaşanan olaylardan binlerce yıl öncesinde Mathayus’un antik Mısır’da Akrep Kral olarak yükselişi işlenmişti.

Akrep Kral ile birlikte The Rock da profesyonel güreş arenasından Hollywood’a geçiş yapmıştı. Filmin gişede yakaladığı büyük başarı, ünlü aktörü bugün olduğu büyük yıldız haline getirmekte önemli rol oynamıştı.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:55.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia