Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Eğlence > Forumel Sözlük

Forumel Sözlük Interaktif sözlüklerin formatında, her türlü kavramın tanımlanıp yorumlanabileceği sözlük, Forumel Sözlük!


7 Şubat 2023 Sabahı Hissedilenler

Interaktif sözlüklerin formatında, her türlü kavramın tanımlanıp yorumlanabileceği sözlük, Forumel Sözlük!



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
7 Şubat 2023 Sabahı Hissedilenler
Konudaki Cevap Sayısı
7
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
287

Kullanıcı Etiket Listesi

14Beğeniler
  • 3 Post By Leydihan
  • 1 Post By Mellifluous
  • 1 Post By Yazgı
  • 1 Post By Time
  • 4 Post By windflower
  • 3 Post By Sürmenaj
  • 1 Post By Mellifluous

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 08 Şubat 2023, 07:08   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan 7 Şubat 2023 Sabahı Hissedilenler

7 Şubat 2023 Sabahı Hissedilenler

Ekşi Sözlük'te açılan bu başlık her birimizin duygularının birbiri ile aynı olduğunu gösteriyor. Paylaştıkça hafiflemesi umuduyla...

"artık çaresizlik bile değil.
görüyorum ki çaresizliği bile almışlar bizden.
***
insanlardan daha başka hepimiz, herkes, her şey enkazların altında kaldı; çok çok sonra anlaşılır belki bu.


eyvallah."
Kullanıcı adı: tanisan seversin aslinda



"bu his kötülük, çaresizlik ve mutsuzluğun da ötesinde. pek çok arkadaşım yakınlarını, akrabalarını ve sevdiği insanları kaybetti. birçoğu da hala bir ümit haber bekliyor, yardım arıyor. insanlar kendi imkânlarıyla göçük altından ailesini çıkarmaya çalışıyor.

içimden ne çalışmak, ne yemek ne de konuşmak geliyor. allah herkesin yardımcısı olsun."

Kullanıcı adı: thelavinya



"suçluluk hissi. yapabildiğimiz tek şey dün yardım malzemesi göndermek toplanıp ama biz sıcakta otururken, uyurken, karnımızı doyururken orada ülkemin insanları soğukta, göçük altında yardım bekliyor, üşüyor.

karşıdan öylece haberlerini izliyoruz. çaresizlik, elden başka bir şey gelmemesi üzüyor.

bugün yine yardım için yapabileceğimizi yapacağız. yaraları sarmaya çalışmak hepimizin boynumuzun borcu. büyük, küçük demeden yardımımızı yapmalıyız."

Kullanıcı adı: inoktane



"montumu giyerken utandım.
kahvaltımı yaparken utandım.
çay içtim utandım.
utanıyorum ve özür diliyorum sadece."
Kullanıcı adı: edeb ya hu ya edeb



"insanın hiç çıkmak istemediği evine girmeye korkması çok zormuş.

idrak etmesi, alışması çok zormuş.

ben hayatımda ilk defa depreme tanık oluyorum. ikisi de 7 büyüklüğünde çok kötü ve atlatması çok zor depremler. benim evime, aileme, sevdiğim kimseye hiçbir şey olmadı. sadece psikolojik olarak çok etkilendim o süreçten.

sevdiğinden haber alamayanları, evinin enkazı altında sesinin duyulmasını bekleyenleri düşünüyorum. düşünmesi bile çok zormuş."

Kullanıcı adı: jacquelyn



"bu ülkenin insanının en sevdiğim özelliği neredeyse hepsinin çok vicdanlı bireyler olması.

ben de gece 2 gibi uyuyakalmışım sabah uyandım ve kendi kendime vicdan yaptım. yazılanları da görüyorum ki bu acı duyguyu hisseden arkadaşımız çok fazla. elimizden ufak çaplı yardımlardan başka bir şey gelmiyor. ne yapacağız nasıl toparlayacak o insanlar, bundan sonra hayatlarına nasıl bir psikolojiyle devam edecekler bilmiyorum.

allah yardımcımız olsun."
Kullanıcı adı: telvelikahvem






 
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 05:35.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum