Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Erkekçe > Erkekçe Genel

Erkekçe Genel Erkeklere özel, bütün genel konuların paylaşıldığı bölüm.


Aramazsan Arama Yar

Erkeklere özel, bütün genel konuların paylaşıldığı bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Aramazsan Arama Yar
Konudaki Cevap Sayısı
2
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
339

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Sürmenaj
  • 1 Post By DoNtSpEaK

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2021, 18:35   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Leydihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Aramazsan Arama Yar

Aramazsan Arama Yar

“O aramazsa ben bir daha aramayacağım”, belki de dünyada insanların en çok kendilerine verip tutamadıkları söz olabilir. Oysa birkaç gün önce “asla”lar, “bu sefer kesin”ler havada uçuşuyordu. Peki ne oldu da bu yüksek kararlı duruşunuzdan ödün verip yine dayanamayarak, son derece tripli sesinizle onu aradınız?



  1. İSTATİSTİKLER
Bir kadını 217 kez aradıysanız ve o sizi sadece üç kere, o da sizin cevapsız çağrılarınızı görüp aradıysa, sizin hâlâ umutlu olmanız, istatistik biliminin bir konusu olmaktan çıkıyor aslında. Tabii hormonlarınız sizi “Bu ay tam 220 kere konuştunuz, sanırım senden hoşlanıyor” şeklinde gaza getiriyor ama emin olun, o hormonlar arkanızdan adrenalinlerle “Ya kızın gözü başkasında, ben muhabbet olsun diye bu garibi fişekliyorum” gibi çirkin çirkin muhabbet ediyorlar. Böyle durumlarda sayılar bizi çok doğru bir yöne götürmesine rağmen çoğunlukla o götürecekleri yerden birkaç durak önce iniyoruz. İşin kötü yanı, “Ya hep ben arıyorum” derseniz de pinti gibi algılanma korkusu var. Ya arayıp “Ne oldu, hiç aramıyorsun” derse? En iyisi ben bir arayayım.
  1. AÇIKLIK POLİTİKASI
Bazen düşünüyorum da, insanların da kuyruğu olsaymış hiç şu durumlara düşmeyip böyle sorunlar yaşamazmışız. Salla kuyruğu, kız da sallarsa hop oldu işte. Ama bu yapısal eksiklik yüzünden birer dedektif gibi araştırmalar ve ipuçlarına boğuluyoruz, bizden hoşlanıp hoşlanmadıklarını anlamak için. Karşı tarafın “onu üzmek istemiyorum” endişesi yüzünden nice insanlar aylarca hatta yıllarca birer hayalin peşinde koşup durdular. Elbette yıllarca beklemesinin karşılığını alan Forrest Gump’lar da vardır aramızda ama çoğunluk öyle değil. Modern zamanlarda ne bir erkek Jenny’yi o kadar bekler, ne de bir kadın Forrest’a yaptığı gibi bu bekleyişi değerli bulup en azından hayatının sonunu ona verir. Kuyruksuz insancıklar olarak (eğer evrim geçirmezsek), dünyanın sonuna kadar bu dengesizliği yaşamak zorundayız.
  1. O KADAR DA DEĞİL
Aslında bu tek taraflı duygu karmaşasından arınmamız, genelde öyle büyük trajedilerle veya patlamalarla olmuyor. Bir sabah kalkıyorsunuz ve günlerdir sizi yatay eksene paralel tutan gribal bir hastalıktan kurtulmuş gibi sağlıklı ve dinlenmiş hissediyorsunuz. Belki de bu, biri için yapılabilecek her şeyi yapmış olmanın verdiği bir yeterlilik hissidir. Bu tükenmişlik birden hiç ummadığınız bir boşvermişliğe dönüşüyor. Siz diyemeseniz de bedeniniz ve ruhunuz “o kadar da değil” diyor. Bu saatten sonra onunla aynı isimde bir kadınla karşılaştığınızda veya her çalışında onu hatırlamaya şartlandığınız, o hiç de duygusal olmayan şarkıda aklınıza gelecek ve siz bir süre buna şaşıracaksınız. Elinizde kalan ona ait son duygunun şaşkınlık olması da ayrıca şaşırtıcı bir unsur.
  1. SON HAMLE
Düzenli olarak aradığınız bir kadını artık aramadığınızda, bunun karşı tarafta iki farklı reaksiyonu oluyor. Birincisi, kadının o ilgi tümseğinden aniden yuvarlanıp “Yahu bu beni niye aramıyor?” diyerek araması. Bu durumda erkekler genelde çok kötü bir oyunculuk sergiler. Zaten mutsuzken mutlu görünmeyi başarabilen bir adamsan en azından bir yardımcı oyuncu Oscar’ının potansiyel adayısın demektir. “İşte, iyi ya, iş güç” gibi en fazla iki heceli cümlelerimizle kadını iyice sıkıp aylardır beklediğimiz bu aramayı çarçur etmemiz kaçınılmaz. İkinci reaksiyon ise daha fena; “Oh be artık aramıyor” şeklinde bir rahatlama tabii ki bu tarafta çok daha kırıcı oluyor. İşin ilginç yanı bu cümleyi duymasak da biliyor olmak insana çok daha büyük bir ağırlık yüklüyor. Bu sessizlik uzarsa ve hayatımıza yeni biri girmezse olabilecek en kötü şey oluyor; devam filmi! Bu kadar berbat bir filme yatırım yapan kalbinize laf geçiremiyorsunuz ister istemez. “Ben ondan vazgeçemiyorum” geri dönüşü ve kaybolacak yeni haftalar, aylar...

Forrest Gump’ın hiçbir mektubuna cevap yazmayan Jenny’yi yıllarca beklemesinin aslında tek bir sebebi var; hayır aşk değil, o bir film...

Alıntıdır.



Sürmenaj bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 29 Ekim 2021, 19:12   #2
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Aramazsan Arama Yar

Alıntı:
Bazen düşünüyorum da, insanların da kuyruğu olsaymış hiç şu durumlara düşmeyip böyle sorunlar yaşamazmışız. Salla kuyruğu, kız da sallarsa hop oldu işte.
Bu kısmına çok güldüm.
Kuyrukları olsa da anlamak mümkün değil. (:
DoNtSpEaK bunu beğendi.
 
Alt 29 Ekim 2021, 20:26   #3
Çevrimdışı
DoNtSpEaK
- Tutuştur, içine çek beni.. -
DoNtSpEaK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Aramazsan Arama Yar

Anatomik olarak kuyruğa gerek yok, feromonlar hala geçerli bir ipucu .)
Sürmenaj bunu beğendi.

bir damla tükürüğünün ağzımda bıraktığı tadın, kaybetme korkumun hiçlik aşısını etkisiz kılacağını biliyorum. bir yılanın dili gibi kaçıyorum dilinden. dilindeki varlık zehrinden. çünkü tüm sıvılar lanet olası tatlı bir huzura taşıyor bedenimi ve ruhumu. huzura yakalanıyorum ağa düşmüş bir balık gibi kıvranıyorum onun denizinde..
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:44.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia