Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Cep Telefonları

Cep Telefonları Cep telefonları, marka ve modelleri hakkında özellik bilgilerinin ve yeni haberlerin bulunabileceği bölüm.


Huawei, HarmonyOS'un Aralıkta Akıllı Telefonlara Geleceğini Onayladı

Cep telefonları, marka ve modelleri hakkında özellik bilgilerinin ve yeni haberlerin bulunabileceği bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Huawei, HarmonyOS'un Aralıkta Akıllı Telefonlara Geleceğini Onayladı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
555

Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 30 Ekim 2020, 06:31   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Huawei, HarmonyOS'un Aralıkta Akıllı Telefonlara Geleceğini Onayladı

Huawei, HarmonyOS'un Aralıkta Akıllı Telefonlara Geleceğini Onayladı

Huawei Tüketici İş Grubu Yazılım Geliştirme Başkanı Wang Chenglu, açıkladıkları plana sadık olduklarını ve HarmonyOS'un geliştirici sürümünün aralık ayında akıllı telefonlara geleceğini söyledi.

Çinli haber sitesi MyDrivers’a açıklamalarda bulunan Huawei Tüketici İş Grubu Yazılım Geliştirme Başkanı Wang Chenglu, geçtiğimiz eylül ayında gerçekleştirilen Huawei Geliştirici Konferansı’nda açıklandığı gibi HarmonyOS 2.0 mobil sürümünün aralık ayında geliştiricilere sunulacağını açıkladı.

Chenglu’nun açıklamalarına göre HarmonyOS 2.0 için her şey planlandığı gibi ilerliyor ve işletim sistemi, yayın programına göre geliştiricilere sunulmaya hazır durumda. Chenglu, Huawei’nin HarmonyOS’u tasarlamaya 2016 yılında karar verdiğini ifade ederken daha o zamanlardan pazarın geleceğine yönelik bazı planlar oluşturulduğunu ifade etti.



Chenglu’ya göre HarmonyOS, kullanıldığı cihazdaki CPU, bellek, ekran, hoparlör gibi bileşenleri bir modül olarak kabul ediyor ve işletim sisteminin yüklü olduğu cihazla bağı olmayan akıllı hoparlör, akıllı TV gibi IoT cihazları da yüklü olduğu cihazın modüler parçaları olarak görüyor. Bu nedenle HarmonyOS, cihazlar arası bağlantı kurarken dahi modüller arasındakine benzer bir bağlantı kuruyor.

HarmonyOS’un endüstrinin en büyük inovasyonu olacağını belirten Huawei Tüketici İş Grubu Yazılım Geliştirme Başkanı, işletim sisteminin geliştiriciler için 13 binden fazla API, IDE ve Ark derleyici sağlayacağını ifade etti. HarmonyOS’un yapısı gereği geliştiricilerin yalnızca iş mantığına dikkat etmeleri gerekecek ve terminaller arası planlama ve iletişim ayrıntılarını düşünmeleri gerekmeyecek.



Huawei, HarmonyOS 2.0 ile birlikte işletim sistemini destekli sistemler için açık kaynaklı olarak sunuyor ve yapılan açıklamalara göre HarmonyOS geliştirme sürecine 120’den fazla Huawei stratejik ortağı, 20 donanım ortağı ve 100 binden fazla geliştirici katılmış durumda. İşletim sisteminin aralık ayı itibarıyla mobil sürüm desteğine kavuşmasıyla 2021 yılında HarmonyOS ile çalışan ilk mobil cihazların gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyor.





İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 12:42.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum