Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Bilim ve Teknoloji Haberleri > Giyilebilir Teknoloji

Giyilebilir Teknoloji Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan ürünleri paylaşabileceğiniz alan.


Huawei, Akıllı Saati Watch GT 2 Porsche Design'ı Duyurdu

Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan ürünleri paylaşabileceğiniz alan.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Huawei, Akıllı Saati Watch GT 2 Porsche Design'ı Duyurdu
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
267

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2020, 05:23   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
ok! Huawei, Akıllı Saati Watch GT 2 Porsche Design'ı Duyurdu

Huawei, Akıllı Saati Watch GT 2 Porsche Design'ı Duyurdu

Huawei, Porsche Design ürün yelpazesine bir ürün daha ekledi ve Watch GT 2 Porsche Design'ı tüketicilerin beğenisine sundu. Özellikle tasarımıyla etkileyici bir duruş sergileyen cihaz, özellikleriyle de bir akıllı saatten bekleyebileceğiniz hemen her şeyi sunuyor.

Kısa süre önce gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Huawei Mate 40 Serisini ve ilk kulaküstü kulaklık modeli olan Huawei FreeBuds Studio’yu duyuran Huawei, aynı etkinlikte mevcut akıllı saati Watch GT 2’nin özel tasarım sürümü olan Huawei Watch GT 2 Porsche Design ve Huawei x Gentle Monster Eyewear II akıllı gözlüklerini de duyurdu.

‘Porsche Design’ markası, Huawei ürünlerini takip edenler için yeni bir isim değil zira Huawei, daha önce pek çok akıllı telefonu için de Porsche Design markalı özel tasarımlar ortaya koymuştu. Watch GT 2 Porsche Design, diğer Porsche Design markalı Huawei ürünlerinin aksine spor değil klasik bir tasarım ortaya koyarak küçük bir iyileştirme yapıyor.



Bildiğiniz üzere çoğu akıllı saat, dijital bir ürün olduğu ilk bakışta ortaya koyar. Watch GT 2 Porsche Design ise özellikle gümüş rengi kordonu ve oval tasarımı ile klasik saatten ayırmanın oldukça zor olduğu bir ürün. Tahmin edebileceğiniz gibi Huawei, Watch GT 2 Porsche Design için özel bir saat arayüzü sunuyor.

454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip 1,39 inç AMOLED ekrana sahip olan Huawei Watch GT 2 Porsche Design; 4 GB RAM, Bluetooth 5.1, GPS, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, SpO2 izleme ve tek şarjla 14 gün kullanım süresi gibi özellikler sunuyor. Ayrıca cihazda 100’den fazla egzersiz modu, uyku ve stres seviyesi izleme, ani hava basıncı değişikliği algılama, hava durumu uyarısı gibi özellikler de yer alıyor.



Huawei Watch GT 2 Porsche Design, sınırlı üretim, özel tasarım bir ürün olduğu için fiyatı da buna göre belirlenmiş durumda. Zira Huawei, Porsche Design markalı en yeni ürünü olan Watch GT 2 Porsche Design için 695 euro (yaklaşık 6.514 TL + vergiler) fiyat etiketi belirlemiş durumda.


webtekno





İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:10.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia