Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2020, 02:28   #3
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: KASIM 2020 Aylık Burç Yorumları

Terazi Burcu Kasım 2020


Kendinizi yeni bir duruma ve yeni ilişkilere hazırlıyor olacaksınız. Yaklaşık 1 aydır burcunuzda misafir ettiğiniz Merkür’ün gerileme hareketlerinin bitmesiyle umut vaat eden bir aya adım atıyorsunuz. Özellikle duygusal anlamda rahat edebilir, kendinizi ve duygularınızı ifade etmekle ilgili konuları daha sağlıklı yürütebilirsiniz.

Jüpiter ve Plüton’un üçüncü ve son kez kavuşmasıyla, yeni bir yaşam alanı ve kariyerinizle bağlantılı olan gündemleriniz hayatınızın bundan sonrasını şekillendiren bir yöne doğru eviriliyor. Mutlu olabilirsiniz, toz duman dağılıyor. İyimserliğinizin berekete dönüşmesini arkanıza yaslanarak izleyebilirsiniz.

15 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ve 21 Kasım’da yönetici gezegeniniz Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle kontrol etme isteğinizin artacağı bir süreç yaşayabilirsiniz. Kazancınızı sağladığınız koşullar ve birikimlerinizle ilgili değişimlere gidebilir, daha önce kurmadığınız ilişkiler ve durumların ışığı üzerinize düşebilir.

22 Kasım’da Güneş Yay burcuna geçiyor. İyimserliğinizi ve iletişimlerdeki gücünüzü besleyecek günler sizi bekliyor. Devletle ilgili konularınız ve yakın çevrenizle ilgili gözler önüne serilerek istediğini formlara bürünebilir. Eşinizle parasal konularda anlaşamıyorsanız bunları toparlama fırsatı içine girebilirsiniz.

29 Kasım’da Neptün ileri hareketine başlıyor. Geçmişe dönük meselelerin ve güncel konularınızın artık çözülmeye başlayabilir. Hayallerinizi de dahil ettiğiniz günlük hayatınızda elle tutulur sonuçlar alabilir veya bu noktada adımlarınızı iyileştirecek yeni hamleler üzerinde çalışabilirsiniz.

30 Kasım’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki ay tutulmasıyla, ufkunuzun genişlediği ve kendinize yatırım yapacağınız konularla ilgili alacağınızın yolların geleceğinizi şekillendireceğini fark edebilirsiniz. Girişimleriniz ve iletişimleriniz, size yeni bir kapı açıyor ve kendinizi tamamlama fırsatı veriyor. Konforlu bir sürece hazır olun. Güzel bir ay dileriz.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]


***********

Akrep Burcu Kasım 2020


Yönetici gezegeniniz Mars’ın ve bir süre ağırladığınız Merkür’ün ileri harekete geçmesi, yavaşlamanız gereken tüm konularda artık yeni yollar önünüze serilebilir. Jüpiter ve düzen kuran yöneticiniz Plüton’un üçüncü ve son kez kavuşmasıyla, yeniden doğuşun güçlü bereketini yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli gelişme, kişisel gelişiminiz ve yakın çevrenizle olan iletişimlerinizle ilgili oldukça hayırlı başlangıçlara ilerlemenizi sağlayabilir. Cesaretinizi diri durun.

15 Kasım’da kendi burcunuzda gerçekleşecek olan yeniay tanınırlığınız, bedensel ve manevi anlamda bir dönüşümün içinde olacağınızın haberlerini getiriyor. Beklemediğiniz şekilde ve hızlı bir girişimin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Şaşırabilir ve şaşırtabilirsiniz. Yolu aydınlığa çıkacak gelişmelere hazırlıklı olun.

21 Kasım’da Venüs Akrep burcuna geçiyor. İlişkilerinizde iki ayrı uçta duygu yoğunlukları yaşayabilirsiniz. Bu durum partnerinizin kendini baskı altında hissetmesine sebep olabilir ama bir yandan da ihtirastan, sırlardan sakınan bir ilişki söz konusu ise derinlerinizde yaşayacağınız bir mutluluğun kapısını da açabilir.

22 Kasım’a kadar ağırladığınız Güneş bu tarih itibariyle Yay burcuna geçiyor. Kendinizle ilgili değişimlerin ardından özellikle maddi kaynaklarınız ve konfor alanlarınızla ilgili

29 Kasım’da Neptün ileri hareketine başlıyor. Sevmek, mutlu olmak, hayallerinize göre aksiyon alarak kurulan düzeniniz ve karşılaştığınız fırsatlarınızla ilgili taşları kenara koyarak yolunuza devam edeceğiniz hatta belki yeni yollar bulabileceğiniz günler önünüzde.

30 Kasım’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki ay tutulması, bu yıla dair bir kapanış gündemi sunabilir. Kendi dönüşümünüzü tamamlamaya çalıştığınız, paylaşımlarla ilgili konularınızla ilgili uzlaşmaya varabilirsiniz. Dışarıdan gelen etkilerle elde ettiğiniz tüm gelirlerinizde tıkanıklar giderilebilir. Hikayenize göre kaynakların değişmesi ya da bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Güzel bir ay dileriz.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

*********

Yay Burcu Kasım 2020


Güneş olup parlayacağınız ve varoluşunuza anlam katan pozitif enerjinizin kendinize ve etrafınıza kelebek etkisiyle yayılacağı bir zamana giriyorsunuz.

Merkür ve Mars’ın ileri hareketine geçmesiyle, yetenekleriniz, aşka olan bakış açınız ve büyük yatırımlarınızı ilgilendiren tüm konularda ertelemelerin son bulup cesaretle harekete geçeceğiniz günler sizi bekliyor. Değişen ve güzelleşen enerjinizi doğru alanlara yönlendirmelisiniz. Yönetici gezegeniniz Jüpiter ve Plüton’un üçüncü ve son kez kavuşmasıyla, maddi düzleminizdeki yeni bir kaynakta veya var olan kaynaklarınızda güçlenerek maddi ve manevi güvence altında hissedeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. Bereketli ve ileri seviyeli günler size göz kırpıyor.

15 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan yeniay, içsel meseleleriniz ve muhasebelerinizle ilgili derin bir dönüşümün ayak seslerini duyuruyor. Gizli tuttuğunuz ya da inzivaya çekilerek hazırlığını yaptığınız durumlar söz konusu ise bunları artık günlük hayatınıza taşıyabilir. Sorumluluklarınız ve sağlığınız konusunda şifalanma yaşayabilirsiniz. Ama yine de dikkatli olmalı, tedbirlerinizi sıkı almalısınız. Bu durumu sürpriz bir gelişme ile de yaşamanız mümkün.

21 Kasım’da Venüs Akrep burcuna geçiyor güven anlayışınız ve sevgi isteğinizle ilgili ihtiyaçlarınızı yeniden değerlendireceğiniz, hedeflerinize doğru tutkulu adımlar atabilirsiniz. Derinliklerinize korkularınızı değil dönüştüreceğiniz bakış açılarını koyarak yol almalısınız.

29 Kasım’da Neptün ileri hareketine başlıyor. Aile hayatınız, yaşadığınız ve çalışma ortamlarınızdaki sis perdesinin dağılmaya başladığı ve kararlarınızı daha sağlıklı şekilde uygulamaya devam edeceğiniz günler sizi karşılıyor.

30 Kasım’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki ay tutulması, ilişkiler noktasında önemli ve ciddi kararlar alacağınızın haberini fısıldıyor. Adını koyacağınız ilişkileriniz ve anlaşmalarınızla ilgili belirsizliklerin son bulacağı ve hayatınızın bundan sonraki sürecine hâkim olacak aydınlanmayı yaşayabilirsiniz. Hikayenize göre, tamam ya da devam diyeceğiniz günler kapınızda. Güzel bir ay dileriz.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.