Tekil Mesaj gösterimi
Eski 30 Ağustos 2024, 15:38   #1
Kadın
Kadın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
yazı Falan, Filan, Feşmekan

Falan, Filan, Feşmekan

1. Bölüm / Doğuş

Herkesin hikayesi farklı başlar bu hayatta ve muhtemelen farklı ilerler.
Benzer yaşanmışlıklar mutlaka vardır, insanız nihayetinde ve birçok duygu ile yoğrulmuşuzdur bu bir gerçek.

Ben önce yetişkin olmanın sorumluluklarını idrak ettim, sonra da çocuk neşemi aramaya koyuldum. Yeri geldi tökezledim, yeni geldi o yollarda kayboldum, yeri geldi düştüm dizlerim kanadı ama hiç vazgeçmedim. Seyrettim düzeni ve hepimiz gibi önce benzer davranıslar sergiledim, sonra da üzerimde eğreti duranları fark ettim. Soyundum teker teker, arındım bana büyük veya küçük gelen, yakışmayan ne varsa. Şimdilerde ise sadece ben olmanın sularında geziniyorum. Ben olabilmenin sadeliğinde bakıyorum hayatın penceresinden.

Bana iyi gelen ne varsa onu yapıyorum bu hayatta. Çünkü biraz durup baktığımda çoğunlukla incinmiş bedenler görüyorum. Neden daha fazla incinelim ki ? Ne pahasına ? Kendimi incinmişliğimle seviyorum ben, zamanla evrilmiş tüm duygularımla seviyorum, siz de öyle yapın.

Emin olun yalnızca hatırlamaya ihtiyacımız var. Kendimizi, ruhumuzu, neyi hak ettiğimizi.
Bu yıl buralarda, bu sularda geziniyorum.
Sonrası ? Sonrasını kim bilir...

Ve...
Cennet bazen bir tebessüme ilişir.