28 Ocak 2023, 15:43
|
|
|
Savay
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Wolf Pack (TV dizisi)
Wolf Pack (TV dizisi)
Wolf Pack (Kurt Sürüsü), Kanadalı yazar Edo van Belkom'un aynı isimli kitabından uyarlanan, Paramount+ için Teen Wolf'un da yönetici-yapımcısı olan Jeff Davis tarafından yaratılan amerikan doğaüstü gençlik draması televizyon dizisidir.
Dizi 26 Ocak 2023'te Paramount+'ta prömiyer yaptı.
Henüz ilk bölümü yayımlanan dizinin ikinci bölümünü 3 Şubat'ta, üçüncü bölümünü ise 10 Şubat'ta görebileceğiz.
Konusu:
Everett ve Blake, Kaliforniya'da çıkan bir yangının korkunç bir doğaüstü yaratığı uyandırmasının ardından hayatlarının sonsuza dek değiştiğini fark eder. Yaralı gençler anlaşılmaz bir şekilde birbirlerine ve on altı yıl önce başka bir gizemli orman yangınından sonra bir korucu tarafından evlat edinilen kardeş ikizler Harlan ve Luna'ya çekilirler. Dolunay yükselirken dört genç, onları birbirine bağlayan sırrı çözmek için bir araya gelir: bir kurt adam ısırığı ve kanı.
Gelelim benim yorumuma.
Açıkçası sıkıcı bir dizi değil. İlk bölümden gömmek de istemiyorum fakat dizide basitlik var. Şaşırtan bir olay yok. Olayları öngörmek mümkün maalesef. Böyle olunca da dizinin tadı tuzu kalmıyor. Dizide yaşanan olaylara bakarsak böyle kestirme sahneler olmaması lazımdı. Bazı şeyler atlamış gibime geliyor. O kadar büyük olaylara verilen tepkiler de çok zayıf sanki (dizide yani). Daha ilk bölümden herkes her şeyi anladı, durumu çözdü ve artık sırada olayları çözme kısmı var. Hızlı bir giriş olduğu kanaatindeyim.
Ha kötü mü, değil. Fakat klişe bir konu, benim görüşüme göre. Muhtemelen diziye devam edip etmeyeceğime ikinci bölüm karar verecek.
Zaten 53 dk gibi bir şey. İzleyebilirsiniz, efektler falan hoş onlar sırıtmıyor. Lakin konu ve her şeyin bu hızla gelişmesi sıkıcı.
Çerez niyetine izleyin gitsin derim.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|
|
|
|