Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Yabancı Dizi Tanıtımları

Yabancı Dizi Tanıtımları Yabancı dizilere ait bilgiler


Hit Danimarka Dizisi "Cry Wolf" Uluslararası Arenada

Yabancı dizilere ait bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hit Danimarka Dizisi "Cry Wolf" Uluslararası Arenada
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
340

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2020, 09:52   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Hit Danimarka Dizisi "Cry Wolf" Uluslararası Arenada

Hit Danimarka Dizisi "Cry Wolf" Uluslararası Arenada


İddialı dizi, dünya turuna başlıyor...


Danimarka'nın kamu yayıncısı DR'nin dağıtım bölümü olan DR Sales, Maja Jul Larsen ("Borgen") tarafından yaratılan ve Pernille Fischer Christensen'in ("Becoming Astrid") ortak yönetmenliğini yaptığı heyecan verici bir sosyal drama olan "Cry Wolf"un uluslararası satışıyla ilgili bir dizi anlaşmayı kapattı ve dizinin yolculuğu başlamış oldu.

Sekiz bölümlük mini dizi, üvey babasının fiziksel saldırılarını ayrıntılarıyla anlatan, canlı bir okul denemesi yazan genç bir kızın yoğun ve duygusal hikayesini anlatıyor. Ebeveynler suçlamaları reddediyor ve kendi kızlarını mahkemeye götürüyor ve bu istismarın anlatıldığı gibi gerçekleşip gerçekleşmediğine dair belirsizlik yaratıyor. Dizi, Danimarka’nın katı çocuk koruma sürecinin zemininde geçiyor.

DR’nin primetime slotunda 11 Ekim’de gösterilmesinden bu yana, "Cry Wolf" istikrarlı şekilde bir milyondan fazla izleyici çekti. Sanal Content London pazarında yer alan DR Sales, gösteriyi Fransa, İspanya, Avustralya, Belçika, Telepool, Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Polonya, ve Slovakya'ya sattı. Bazı Asya ülkeleri, Yeni Zelanda, ABD, Benelüks, Baltıklar, Türkiye ve İtalya'daki alıcılarla ise görüşmelerde bulunuyor.

DR’nin satış müdürü Freja Johanne Nørgaard Sørensen; “Cry Wolf, sinir bozucu bir sosyal gerçekçilik ve sonuna kadar gerçeği sorgulayan bir hikayeye sahip. Covid-19 sırasında, dünyada ev içi şiddet vakalarında bir artış gördük ve umarız "Cry Wof" çok ihtiyaç duyulan farkındalık için bir başlangıç olur." dedi. Dizi, ödüllü filmleri “Becoming Astrid”, “Someone You Love” ve “A Family” bulunan Fischer Christensen'in ilk TV draması. Fischer Christensen'in yanı sıra dizi, May El-Toukhy, Samanou Sahlstrøm ve Niclas Bendixen gibi popüler İskandinav yönetmenleri tarafından yönetildi. Dizide Bjarne Henriksen ("The Hunt"), Flora Ofelia Hofman Lindahl ("Land of Glass"), Christine Albeck Børge ("Love and Other Catastrophes") ve Peter Plaugborg ("Submarino") rol alıyor.


Beyazperde



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
atv dizileri, cry wolf, dc dizileri, dizinin konusu, fragman, hbo dizileri, hulu dizileri, internet dizisi, izle, kanal d dizileri, karakterler, marvel dizileri, netflix dizileri, oyuncular, show tv dizileri, star dizileri, trt dizileri, türkçe altyazılı, türkçe dublajlı, yabancı dizi, yeni sezon, yerli dizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:53.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia