What can I do? Ne yapabilirim? Will I be getting through? Bunu atlatacakmıyım? Now that I must try Şimdi denemeliyim To leave it all behind Hepsini geride bırakmayı Can't you see Göremiyormusun What you have done to me? Bana ne yaptığını? So hard to justify İspat etmek çok zor Slowly is passing by Yavaşça yanımdan geçip gidiyor Forever and one Sonsuza dek ve tek I will miss you Seni özleyeceğim However, I kiss you Ama seni öpüyorum Yet again Ama yine de Way down in Neverland Neverland'e gidiyorum So hard I was triyng Öyle çok çabalıyorum ki Tomorrow I'll still be crying Yarın hala ağlıyor olacağım How could you hide Nasıl saklayabildin Your lies, your lies Yalanlarını,yalanlarını? Here I am Buradayım Seeing you once again Seni bir kez daha görüyorum My mind's so far away Aklım çok uzaklarda My heart's so close to stay Kalbim kalmak için çok kapalı Too proud to fight Savaşmak için çok gururlu I'm walking back into night Geceye geri dönüyorum Will I ever find someone to belive? Hiç inanacağım birini bulacakmıyım? Forever and one Sonsuza dek ve tek I will miss you Seni özleyeceğim However, I kiss you Ancak seni öpüyorum Yet again Ama yine de Way down in Neverland Neverland'e gidiyorum So hard I was triyng Öyle çok deniyorum ki Tomorrow I'll still be crying Yarın hala ağlıyor olacağım How could you hide your lies, your lies? Nasıl saklayabildin yalanlarını,yalanlarını?