Tekil Mesaj gösterimi
Eski 14 Nisan 2022, 10:00   #4
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Öğrencileri Keyfi Çalıştırmak

O konuyu açarken hiç olayın iç yüzünü araştırdın mı? Araştırmadan etmeden vicdansız deme lüksüne sahip olmuşsun.

Günümüzde öğretmenler öyle bir durumda ki.... Herkesin gücü öğretmene yetiyor.

Öğrenci demir sopayla öğretmene saldırıyor. Öğrenci disipline veriliyor. Normalde örgün eğitim dışına çıkması gerekiyor. O cezayı okul veremiyor. İl disiplin kurulunun vermesi gerekiyor. İl o ceza yerine kısa süreli okuldan uzaklaştırma cezası veriyor. Veli bu cezadan da hoşnut olmuyor. Öğretmeni şikayet ediyor. Öğretmeni dava ediyor. Öğretmen öğrencinin psikolojisini bozmaktan suçlu bulunuyor.

Bir de şöyle bir video var. Öğrenci öğretmene saygısızlık yapıyor. Hem de ders esnasında... Başka bir öğrenci de cep telefonu ile kaydediyor.
Bu medyayı görüntüleyebilmeniz için üye olmanız ve üye hesabınızla oturum açmanız gerekmektedir.

Alıntı:
Öğrenciye düşük not vererek egosunu tatmin eden eğitimcileri anlamıyorum. Ben hiç hastası öldü diye sevinen bir doktor, yaptığım ev yıkıldı diye övünen bir mimar görmedim.
-Metin Akpınar
Bilip bilmeden öğretmene saldıran kişi; ünlü ve saygı duyduğum birisi olunca daha da üzülüyorum. Bilmiyor ki öğrenciler düşük not almasın diye sorabileceğimiz en kolay soruları soruyoruz. Yine de sorulara zor diyorlar. Daha ne yapalım, yazılıda cevapları mı verelim? Ayrıca çalışmayan da iyi not alırsa, çalışana haksızlık etmiş olmaz mıyız?

"İlim Çin'de bile olsa ara." dediler.
Onlar aklı bir kutuya kilitlediler.