Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Zayıflama Kürleri (https://www.forumel.com/zayiflama-kurleri/)
-   -   Göbek eriten yiyecekler ve uzak durulması gereken yiyecekler (https://www.forumel.com/zayiflama-kurleri/1260-gobek-eriten-yiyecekler-ve-uzak-durulmasi-gereken-yiyecekler.html)

Candres 30 Nisan 2020 20:46

Göbek eriten yiyecekler ve uzak durulması gereken yiyecekler
 
Yağ yakma için beslenme de büyük önem taşımaktadır. Göbek eritme sürecinde tüketilmesi ve tüketilmemesi gereken besinler bulunmaktadır. Fazla karbonhidrat içeren besinlerden uzak durulmalıdır. Bunlar;

Beyaz ekmek
Beyaz şeker
Tuz
Yağlı yemekler
Vücutta potasyum eksikliği, göbek bölgesinin yağlanmasına sebebiyet vermektedir. Potasyum ağırlıklı yiyecekler beslenme programına eklenmelidir.

Kilo vermek ve göbek eritmek için günlük yakılan kaloriden daha az kalori alınmalıdır. Ancak vücut için gerekli olandan daha az kalori alarak daha hızlı sonuca ulaşmaya çalışmak kas kaybı yaşanmasına ve metabolizmanın yavaşlamasına sebep olabilmektedir. Günlük ihtiyaç duyulan kaloriden 250-500 kalori daha az alarak beslenmek, kilo vermek isteyenler için etkili olacaktır.

Göbek eritme ve yağ yakma sürecini takip etmek son derece önemlidir. Belirli periyotlarla bel çevresinin ne kadar inceldiğini, kiloda ne gibi değişimler olduğunu takip etmek, beslenme programında değişiklik yapıp yapmamak konusunda karar vermek için gereklidir. Tartıda kilo farkı olmasa da beslenme programı ile yağ yakarken kas geliştirmek mümkündür.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.