Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Webmaster > PC İşletim Sistemleri > Windows

Windows Windows; bir bilgisayarı, tableti ya da akıllı telefonu kumanda etmeyi sağlayan grafik arayüze sahip bir işletim sistemi modelidir.


Grafikleriyle Büyüleyen Microsoft Flight Simulator’ın Kapalı Beta Tarihi Ortaya Çıktı

Windows; bir bilgisayarı, tableti ya da akıllı telefonu kumanda etmeyi sağlayan grafik arayüze sahip bir işletim sistemi modelidir.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Grafikleriyle Büyüleyen Microsoft Flight Simulator’ın Kapalı Beta Tarihi Ortaya Çıktı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
222

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2020, 14:19   #1
Çevrimdışı
Lilith
Lilith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Grafikleriyle Büyüleyen Microsoft Flight Simulator’ın Kapalı Beta Tarihi Ortaya Çıktı

Grafikleriyle Büyüleyen Microsoft Flight Simulator’ın Kapalı Beta Tarihi Ortaya Çıktı

Microsoft, en üst düzey kullanıcı deneyimi sunacak uçuş simülatörü programının beta tarihini duyurdu. Microsoft Flight Simulator için kapalı beta tarihi, temmuz ayının ortası olarak açıklandı.

Microsoft Flight Simulator üzerindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hangi platformlarla uyumlu olacağı daha duyurulmayan simülatör için kapalı beta sürümünün Windows PC kullanıcıları için geçerli olacağını söyleyelim.


Kullanıcıların ilk deneyimlerini gerçekleştireceği kapalı beta sürümü, Asobo Studios tarafından geliştiriliyor. Beta sürümünde kullanılacak olan sanal uçak Boeing 747-8i olarak kayıtlara geçti. Bu sanal uçak, dünyaca ünlü Boeing uçak şirketinin ortaklığıyla yapıldı. Bunun nisan ayında eklenen Airbus 320’den daha küçük olduğunu ve tek motorlu yapısıyla dikkat çektiğini söyleyebiliriz.


Microsoft Flight Simulator, devasa bir veri bloğuyla eş zamanlı olarak çalışacak:



Microsoft Flight Simulator, Microsoft tarafından geliştirilen en eski programlardan birinin yenilenmiş bir hâli. Programın içindeki detaylar, doğrudan Bing’deki 2 petabayt'tan daha büyük, devasa veri bloğundan çekiliyor. Söz edilen bu veri sunucusunun eş zamanlı olarak uydu görüntüleri sunabildiği belirtelim. Sunucunun doğrudan verileri hava yollarından çektiğini varsayıyoruz. Nitekim canlı olarak bağlantı sağlayıp hava trafiği hakkında bilgi alışverişinde bulunması, simülatörün kalite ve yeterliliğini saptayacak yönde.

Simülatör üzerinde çalışırken bu veritabanından veriler işlenecek. Kullanan kişininse eş zamanlı olarak gerçek dünya hava trafiğinin içinde olabileceğini ekleyelim. Zaten bu kadar yoğun bir iş yükünün altından kalkabilecek veritabanının 2 petabayt olacağını kestirmek çok zor görünmüyor. Çok kullanıcılı sistemi destekleyecek olan bu simülatör, sanal ve gerçek dünyanın birleşmesinden oluşarak en gerçekçi ve etkileşimi yüksek simülatör olacak.


Microsoft Flight Simulator için henüz kesin bir çıkış tarihi yok. Simülatörün hangi platformlar için geleceğini de bilmiyoruz ancak beklentilerimiz, Windows PC ve Xbox One platformlarına çıkacağı yönünde.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.

 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia