Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Webmaster > PC İşletim Sistemleri > Windows

Windows Windows; bir bilgisayarı, tableti ya da akıllı telefonu kumanda etmeyi sağlayan grafik arayüze sahip bir işletim sistemi modelidir.


Windows 11'in Yeni Güncellemesi, Insider Kullanıcıları İçin Yayınlandı: Gelecek Yenilikler...

Windows; bir bilgisayarı, tableti ya da akıllı telefonu kumanda etmeyi sağlayan grafik arayüze sahip bir işletim sistemi modelidir.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Windows 11'in Yeni Güncellemesi, Insider Kullanıcıları İçin Yayınlandı: Gelecek Yenilikler...
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
284

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2023, 01:30   #1
Çevrimdışı
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Windows 11'in Yeni Güncellemesi, Insider Kullanıcıları İçin Yayınlandı: Gelecek Yenilikler...

Windows 11'in Yeni Güncellemesi, Insider Kullanıcıları İçin Yayınlandı: Gelecek Yenilikler...

Windows 11'in Yeni Güncellemesi, Insider Kullanıcıları İçin Yayınlandı: Gelecek Yenilikler Belli Oldu!

Microsoft, Windows 11'in yeni güncellemesini Insider kullanıcıları için kullanıma açtı. Windows 11'e gelecek yenilikler de böylelikle belli oldu.

Popülerliği her geçen gün artmaya devam eden Microsoft’un en güncel işletim sistemi Windows 11, yakında birçok yeniliğe daha ev sahipliği yapacak. Bu yenilikleri içeren yeni “Build 23475” güncellemesi, Windows Insider kullanıcıları için yayınlandı.

Windows 11 için yakında yayınlanacak Build 23475 güncellemesinin Insider’da yayınlanmasıyla işletim sistemine gelecek yenilikler de resmileşti. Gelin, Windows 11’e gelecek tüm yeniliklere yakından bakalım.

Windows 11’e gelecek yeni özellikler:

Yepyeni Dosya Gezgini ve Adres Çubuğu:



Microsoft, Windows 11’in Dosya Gezgini’ni yeni güncellemeyle birlikte daha “modern” hale getireceğini paylaştı. Yeni Dosya Gezgini, artık her kullanıcı için kişiselleştirilmiş dosya önerilerinde bulunacak.

Bu dosya önerileri, Windows klasörleri ve sistemdeki diğer dosyaları kapsamıyor. Bunun yerine Microsoft Word ve sunum dosyaları gibi dosyaları kapsıyor. Bu dosyalar, Dosya Gezgini’nin “Giriş” sayfasında yer alıyor.

Her bir dosya önerisinde dosya adı, dosyanın formatı ve hangi programla açılacağı, en son kim tarafından düzenlendiği ve son düzenleme tarihi bilgileri bulunacak. Ayrıca OneDrive kapasitesinin ne kadarının kullanıldığı da burada görülebilecek.

Dosya önerileri, her Windows 11 kullanıcısının da kullanacağı bir özellik olmayacak. Özellik, yalnızca Azure Active Directory hesabını kullanan Windows kullanıcılarına sunulacak.



Adres Çubuğu’na gelen yenilik ise ufak ama OneDrive kullanıcıları için önemli bir yenilik olacak. Adres Çubuğu’nda artık içinde bulunan klasörün ve içeriğinin OneDrive’a yedeklenip yedeklenmediği bilgisi sunulacak.

Klavye ve fare gibi cihazlarınız için otomatik dinamik ışıklandırma:



Windows 11, cihazınıza bağladığınız ışıklı klavye ve fare gibi çevre birimleri için de önemli bir yeniliğe ev sahipliği yapacak. Artık bu cihazların ışıkları, Windows 11 tarafından belirlenebilecek. Şimdilik Acer, ASUS, HP, HyperX, Logitech, Razer ve Twinkly gibi markaların ürünleri desteklenecek.

webtekno




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.







İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:33.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia