Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Türkiye'den Haberler > Türkiye'den Haberler - Arşiv


Tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında yeni gelişme!



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında yeni gelişme!
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
295

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia
  • 1 Post By Dea Dia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2020, 23:33   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında yeni gelişme!

Tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında yeni gelişme!

Jandarma Genel Komutanlığı intihara kalkışan ve geçtiğimiz gün yaşamını yitiren 18 yaşındaki İ.E.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Musa Orhan hakkında açıklama yaptı.



Jandarma Genel Komutanlığı’nın açıklamasında Musa Orhan hakkındaki Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli sürecin devam ettiği, Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesinin 19 Ağustos 2020 tarih ve 2020/229 sayılı kararı ile tutuklandığı belirtilerek Siirt Valiliğinin 16 Temmuz 2020 tarihli oluru ile idari soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldığı, Devlet Memurluğundan Çıkarma” cezası verilmesi istemiyle 10 Temmuz 2020 tarihinde başlatılan disiplin soruşturması tamamlanarak Jandarma Genel Komutanlığı Yüksek Disiplin Kuruluna gönderildiği açıklandı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

* Meydana gelen olay sonucu ilgili personel derhal görevden uzaklaştırılarak hakkında adli ve idari işlemlerin yapıldığı, tüm görev alanında yasal mevzuat çerçevesinde yüksek disiplin anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı ve tüm personelini derin üzüntüye boğan menfur olaya neden olan bir şahsın kesinlikle devletin şerefli üniformasını üzerinde taşımasının söz konusu olamayacağı bilinmelidir. Jandarma teşkilatı olarak acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



NE OLMUŞTU?

Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşayan İ.E.(18), cinsel saldırıya uğradığını anlatan bir mektup bıraktıktan sonra 16 Temmuz'da tabancayla intihar girişiminde bulunmuştu.

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan İ.E.'nin ailesi mektupta adı geçen uzman çavuş Musa Orhan hakkında suç duyurusunda bulunmuş, gözaltına alınan şüpheli sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı.


Sosyal medyada başlatılan kampanya ve yoğun tepkiler sonrası Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 yaşındaki İ.E.’ye cinsel saldırıda bulunarak intiharına neden olduğu gerekçesiyle uzman çavuş Musa Orhan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarttı. Musa Orhan Siirt’te teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Sözcü


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 19 Ağustos 2020, 23:36   #2
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Tutuklanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında yeni gelişme!

Alıntı:
Sosyal medyada başlatılan kampanya ve yoğun tepkiler sonrası Siirt 1. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 yaşındaki İ.E.’ye cinsel saldırıda bulunarak intiharına neden olduğu gerekçesiyle uzman çavuş Musa Orhan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarttı.
İnsan, bazen neye üzüleceğine şaşırıyor.
Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
 

Yer İmleri

Etiketler
ceza, cinsel istismar, cumhuriyet başsavcılığı, devlet hastanesi, genel komutanlığı, haberler, idari, intihar, işlem, jandarma, mahkemesi, siirt, son dakika, sosyal medya, tecavüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:26.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia