Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Gezelim ve Görelim > Tatil Kılavuzu

Tatil Kılavuzu Bir tatil kılavuzuna ihtiyaç duyduğunuz durumda, bu bölümümüz yanınızda.


Tatili Eylüle Bırakanlar İçin En Güzel 5 Yer

Bir tatil kılavuzuna ihtiyaç duyduğunuz durumda, bu bölümümüz yanınızda.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Tatili Eylüle Bırakanlar İçin En Güzel 5 Yer
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
290

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2021, 00:24   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Tatili Eylüle Bırakanlar İçin En Güzel 5 Yer

Tatili Eylüle Bırakanlar İçin En Güzel 5 Yer

Güneşin de rüzgarın da tatlı tatlı kendini hissettirdiği, bunalmadan ısındığımız, üşümeden serinlediğimiz, deniz suyunun tam içinden çıkmak istemeyeceğimiz ideal sıcaklıkta olduğu o muhteşem havaların zamanı! Tatilini bu zamanlara bırakanlar ve yaz ortasında tatil yapsa da eylülü es geçmeyenler için en güzel 5 adres bu yazıda!


Marmaris
Ege’nin en özel köşelerinden biri olan Marmaris, görkemli dağların berrak denizle buluştuğu eşsiz koyları, muhteşem plajları ile tatilin en güzel adreslerinden… Karadan esen sert rüzgarlardan korunduğu için her zaman ılık ve temiz bir denize sahip. Marmaris aynı zamanda yaz mevsiminin ülkemizde en uzun sürdüğü yerler arasında olduğundan, eylül tatiliniz için tercih edebileceğiniz seçeneklerin başında geliyor. Eğlence olanakları ve doğa sporları gibi aktivitelerle doyasıya eğlenip aynı zamanda kafa dinleyeceğiniz Marmaris’te yüzülecek koyları keşfedebilir, fotoğraflanacak tarihi yapıları ve antik kentleri dolaşabilirsiniz. Konforundan ödün vermeyenler için de sırt çantalı gezginler için de sayısız alternatif sunan Marmaris otellerini incelemek ve geç olmadan eylül tatilinizi planlayın.


Kemer
Yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil adresi olan Kemer; Mavi Bayraklı plajı, tertemiz havası, aktivite olanakları, antik kentleri ve alışveriş imkânları ile Antalya’nın en önemli tatil merkezleri arasında yer alıyor. İster sakin ve huzurlu bir tatil arayışında olun, isterseniz de aktivitelerle dolu yoğun bir programa hazırlanın. Kemer’in herkes için sunacağı bolca alternatif mevcut. Günübirlik tekne turları ile çevredeki koyların güzelliğine şahitlik edebilir, su ve doğa sporları ile tatilinize heyecan katabilirsiniz. Size benzersiz bir tatil yaşatacak Kemer Otelleri arasından beklentinize uygun olanı seçerek harika tatilinize ilk adımı atabilirsiniz.


Bodrum
Bodrum’un bembeyaz evleri, birbirinden güzel koyları, hareketli plajları ve bitmeyen eğlencesi öyle güzel ki… Yaz aylarını yavaş yavaş geride bırakıyoruz ancak eylül ayının en güzel günlerini Bodrum’da geçirmek ve muhteşem bir tatil yapmak mümkün. Ege’nin en özel köşelerinden biri olan bu tatil beldesinde unutulmaz günler sizi bekliyor. Bardakçı Koyu, Kumbahçe sahili, Gümbet, Bitez, Ortakent, Akyarlar, Turgutreis, Gümüşlük, Yalıkavak, Gündoğan, Türkbükü, Torba, Güvercinlik, Orak Adası… Bodrum koyları gezmekle bitmez! Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeolojisi Müzesi, Zeki Müren Müzesi ve Mausoleion Kalıntıları da burada görmeniz gereken yerlerden. Dolu dolu bir tatil geçirmek için Bodrum otellerinde yerinizi ayırtın ve yola koyulun!


Belek
Tatilcilerin gözde adreslerinden biri olan Belek, ziyaretçilerini Aksu Nehri’nin Akdeniz’e döküldüğü yerde ağırlıyor. Doğanın pek çok mucizesine şahit olabileceğiniz Belek; geniş kumsalları, ılıman iklimi, berrak denizi ve çoğunluğu Her Şey Dahil konseptle hizmet veren çok sayıda lüks tesisi ile unutulmaz tatillere ev sahipliği yapıyor. Tüm bunların yanı sıra geçmişin izlerini sürebileceğiniz Perge Antik Kenti, Aspendos Tiyatrosu, Silyon Antik Kenti ve Belek Saat Kulesi gibi önemli tarihi yapılar sayesinde geçmişin ruhuna dokunabilirsiniz. Macera severler için golf, dalış, kano, su kayağı gibi pek çok aktivite olanağı sunan Belek’te tatilinize adrenalin katabilirsiniz. Birbirinden güzel Belek otelleri, benzersiz bir tatilin tadını çıkarmanız için sizi bekliyor!


Fethiye
Koy ve plajlarının olağanüstü güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Fethiye’de, tatil heyecanını uçlarda yaşamak oldukça kolay... Fethiye denince akla ilk gelen yerlerden biri olan Ölüdeniz’de adrenalin dolu su sporları sizi beklerken, Babadağ’da yamaç paraşütü yaparak unutulmaz bir tatil deneyimini yaşayabilirsiniz. Şimdi yaz bitmeden siz de bu eğlenceyi yerinde yaşamak için hemen Fethiye otelleri’nde yerinizi ayırtın!


 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:40.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia