Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Eğitim > Sözlük - Ne Nedir?

Sözlük - Ne Nedir? Anlamını merak ettiğiniz konuları bulabileceğiniz alan


Okyanus etkisi nedir?

Anlamını merak ettiğiniz konuları bulabileceğiniz alan



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Okyanus etkisi nedir?
Konudaki Cevap Sayısı
2
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
242

Kullanıcı Etiket Listesi

3Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By windflower

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Eski 17 Ekim 2022, 03:22   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Okyanus etkisi nedir?

Okyanus etkisi nedir?

Bir yerde birileriyle şans eseri tanışmaya okyanus etkisi denir.

ŞANS ESERİ TANIŞMA

Etkisi ve ve etkileşim gücü fazla olduğu için ismi buradan gelmektedir. Tesadüf eseri tanışan insanlar birbirlerine daha çok bağlı kalırlar ve bunun değerini bilir.

Şans eseri tanışıp, samimi olan kişilerin yaşamlarında farklı insanların varlığını hissederek yaşarlar.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Eski 17 Ekim 2022, 23:49   #2
Çevrimdışı
Leydihan
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Okyanus etkisi nedir?

Var böyle okyanus etkisi arkadaşlıklarım. Birbirimizden kilometrelerce uzak olsak da kalplerimiz bir.

 
Eski 18 Ekim 2022, 00:19   #3
Çevrimiçi
windflower
windflower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Okyanus etkisi nedir?

İki gün aynı yerde çalışıp, yıllardır görüştüğüm bir arkadaşım var. Delisiyim kendisinin.
Eskiden insanlara güvenirmişim kolayca.
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 20:23.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum