![]() |
|
||||||
| Sinema ve Tiyatro Sinema ve tiyatro dünyasından son haberler, filmlerle ilgili paylaşımlar ve dahası bu bölümde bulunur. |
| ||
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Çevrimdışı
![]() Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
"Ters Yüz 2" Bir Milyar Dolar Sınırını Rekor Sürede Aştı
"Ters Yüz 2" 2024'ün bir milyar dolar sınırını aşan ilk filmi oldu! Disney ve Pixar imzalı “Ters Yüz 2” vizyona girmesinden sadece on dokuz gün sonra küresel gişede 1 milyar dolar sınırını geçmeyi başardı! Film, 2024 yılında bu dönüm noktasına ulaşan ilk film oldu ve daha da etkileyici bir şekilde, bu rekoru şimdiye kadarki tüm animasyon filmlerinden daha hızlı bir şekilde yakaladı; 1 milyar dolar sınırını 25 günde ulaşan "Karlar Ülkesi 2" filmini geride bıraktı. Aynı zamanda Disney ve Pixar'ın toplam 1 milyar doları aşan sekizinci animasyon filmi olan "Ters Yüz 2" vizyondaki üçüncü hafta sonunda "Sessiz Bir Yer: Birinci Gün" ile sıkı bir rekabet içinde olsa da 57.4 milyon dolar hasılatla ABD gişesinde liderliğini korumayı başardı. "Sessiz Bir Yer: Birinci Gün" (A Quiet Place: Day One) 53 milyon dolarla açılışını ikinci sırada gerçekleştirerek beklentilerin üstüne çıkmayı başardı. Film küresel gişede ise 98.5 milyon dolar açılış hasılatı elde etti. ABD gişesinin üçüncü sırasında yer alan film Kevin Costner'ın yönettiği Western destanının ilk bölümü olan "Horizon: An American Saga — Chapter 1" oldu. 100 milyon dolara mal olan film 11 milyon dolarlık açılış hasılatıyla başarısız bir başlangıç yaptı. Dördüncü sırada yer alan "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç" 10 milyon dolarla dördüncü sırada yer alırken, Hindistan yapımı aksiyon filmi "Kalki 2898-AD" 5.5 milyon dolarla ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan film oldu. Beyazperde ![]() "İlim Çin'de bile olsa ara." dediler.
Onlar aklı bir kutuya kilitlediler. |
|
|
#3 |
|
Çevrimdışı
![]() Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Bu arada bu haberlerin ardından animasyonu merak ettim ve ilk filmi izledim. Başlarda konu çok saçma geldi ama sonrasında çok etkilendim, hatta finalinde gözlerimden yaş geldi ve burnum aktı. Çok iyiydi. Bu filmin neden bu kadar gişe yaptığını anladım.
![]() "İlim Çin'de bile olsa ara." dediler.
Onlar aklı bir kutuya kilitlediler. |
| Yer İmleri |
| Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
| Forum | Bilgilendirme | Künye |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc. Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece |
Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir. |
|