Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Garip ve İlginç Konular > Rüya Tabirleri

Rüya Tabirleri Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Rüyada Öpüşmek Ne Anlama Gelir?

Rüya tabirleriyle ilgili konulara bu bölümden ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Öpüşmek Ne Anlama Gelir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
438

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2020, 23:25   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
pembe Rüyada Öpüşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Öpüşmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Öpüşmek Görmek
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] görmek, genel olarak iş hayatında kazanılan başarıya ve kazanılan paraya yorulmaktadır. Aynı zamanda rüyada öpüşmek, rüya sahibinin hayatında çeşitli değişiklikler olacağına hem iş hayatı hem de özel hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Pek çok rüya yorumcusuna göre rüyada öpüşmek, kişinin rahat ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine, vatana millete hayırlı işle yapan evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öpüşmek, kişinin zor bir dönemden çıkarak rahata kavuşacağına, iş hayatından dolayı yeteri kadar ailesine zaman ayıramayacağına bu nedenle de uzun bir tatile çıkması gerekeceğine delalet eder. Rüyada öpüşmek aynı zamanda bazı rüya tabircilerine göre stres ve sıkıntıdan uzak bir yaşam olarak yorumlanır.

Rüyada Tanıdık Bir Kadınla Öpüşmek
Rüyada tanıdık bir kadınla öpüştüğünü gören rüya sahibinin kendisine maddi anlamda destek sağlayacak birisiyle birlikte olacağı manasına gelir. Kişinin çok yakın bir zamanda hastalığa yakalanacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Başkasının Öpüştüğünü Görmek
Rüyada başkasının öpüştüğünü görmek, kişinin gittiği ortamlarda hoşgörülü karşılanacağı, toplumda sevilen ve saygı görülen birisi olacağı demektir. Rüya sahibinin itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Erkekle Öpüşmek
Rüyada erkekle öpüştüğünü gören kişi eğer bekarsa evlenip çoluk çocuğa karışacağına, evliyse hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir. Kişinin sevineceği bir haber alacağına da delalet eder.

Rüyada Eşiyle Dudaktan Öpüşmek
Rüyada eşiyle dudaktan öpüştüğünü görmek, kişinin eşiyle çok iyi anlaşacağına, aralarında ciddi kavgaların hiç bir zaman yaşanmayacağına alamet eder. Ayrıca kişinin hayırlı evlatlara sahip olacağına da rivayet eder.

Rüyada Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında biriyle öpüştüğünü görmesi yakın zamanda eğer bekar ve erkek ise zengin biriyle evleneceğine, bayan ise güçlü ve dürüst bir adam ile evleneceğine yorumlanır. Bu rüya genel olarak evliliğe açılan kapıların habercisi olarak yorumlanmıştır.

Rüyada Arkadaşınla Öpüştüğünü Görmek
Rüyada arkadaşınla öpüştüğünü görmek, kişinin o kişiye romantik duygular besleyeceğine, karşı tarafında rüya sahibine karşı boş olmayacağına, beraber uzun ömürlü güzel bir ilişki yaşayacaklarına delalet etmektedir.

Rüyada öpüşmek, kişinin hayırlara vesile olacak haberler alacağına, iş hayatında saygı duyulan bir kişi haline geleceğine, değerli bir insan olacağı demektir. Rüya sahibinin öptüğü veya öpüldüğü kişi tarafından derin duygular besleneceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Erkek Erkeğe Öpüştüğünü Görmek
Rüyada erkek erkeğe öpüşmek, rüya sahibinin emellerine kavuşamasına işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise erkek erkeğe öpüşmek, tüm üzüntülerden kurtulmaya ve feraha ermeye yorulmuştur.

Rüyada Kadın Kadına Öpüştüğünü Görmek
Rüyada kadın kadına öpüşmek, iş hayatında başarılı olmaya ve üzüntülerden kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada Yabancıyla Öpüştüğünü Görmek
Rüyada yabancı biriyle öpüştüğünü görmek, tüm korkuların sona ermesine işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise aile ve iş hayatında her şeyin yolunda olmasına işaret etmektedir.

Rüyada Eşle Öpüştüğünü Görmek
Rüyada kendi eşiyle öpüştüğünü görmek, eşler arasında sadakatin artması anlamına gelmektedir.

Rüyada Sevgili İle Öpüştüğünü Görmek
Bazı rüya tabircilerine göre sevgili ile öpüşmek evliliğe işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise sevgili ile öpüşmek hayırlı bir habere yorulmuştur.

Rüyada Eski Sevgili İle Öpüştüğünü Görmek
Rüyasında eski sevgilisi ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin eskiden tanıdığı bir kişi ile yen bir işe gireceğine, iki tarafında beklemediği bir şekilde büyük başarıların kazanılacağına, bol kazançlar elde edeceğine, bazı arkadaşlarından destek alacağına bu sayede başarısının katlanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Dudaktan Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dudaktan öpüştüğünü görmesi kişinin hayatında biri var ise o kişi ile uzun bir ömür geçireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Ölü Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ölü bir insan ile öpüştüğünü görmesi ölü olan kişinin amelinin temiz olduğuna ve ahiret hayatında acı çekmeyeceğine, rüya sahibininse doğru yoldan ayrılmayacağına riayet etmektedir.

Rüyada Ünlü Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında ünlü biriyle öpüştüğünü gören kişinin önemli bir başarıya imza atacağına, bu başarının büyük ses getireceğine, herkes tarafından örnek alınan biri haline geleceğine, maddi gelirinin yükseleceğine, yeni projelere başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada Öğretmenle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin öğretmenle öpüştüğünü görmesi kişinin bir aile dostunun sıkıntıya düşeceğine ve ona yardım etmek için çeşitli yollara başvuracağına, rüya sahibinin yeni bir yola çıkacağına bu yolda çevresindeki insanlardan yardım alacağına, sonunda mutlu sona ulaşılacağına, maddi kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Hayvan İle Öpüştüğünü Görmek
Rüyasında bir hayvan ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, işinden çok kendisine ve ailesine zaman ayırması gerekeceğine rivayet eder.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
ne anlama gelir?, rüya anlamları, rüya tabiri, rüya tabirleri, rüya yorumları, rüya yorumu, rüyada öpüşmek, tabir, öpüşmek anlamı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:04.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia