Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Bilim ve Teknoloji Haberleri > Program Arşivi

Program Arşivi Telif haklarını ihlâl etmediğiniz müddetçe, tüm yasal program paylaşımlarını ve bilgilerini sunabileceğiniz bölüm.


Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Telif haklarını ihlâl etmediğiniz müddetçe, tüm yasal program paylaşımlarını ve bilgilerini sunabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
417

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2020, 19:48   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Foursquare, tekrar yapılandırmaya giderek karşımıza farklı bir yapıyla çıkıyor. Check-in işlemini özellikleri arasından kaldırıp bunun için ayrı bir uygulama olan Swarm’ı kuran şirket, tekrar markalanma yoluna giderek logo ve şirket yapılanmasını değiştirdi. Foursquare ara yüzününde de büyük bir değişiklik yaptı. Yer bul, Konumum, İncelemeler ve Profil sekmeleri ara yüzün alt kısmında bulunuyor. Genellikle mekan öneri uygulaması olarak karşımıza çıkan yeni Foursquare’den check-in yapabilmek içinse Swarm uygulamasının yüklü olması gerekiyor. Foursquare, milyonlarca kullanıcısıyla popüler uygulamalar arasında ki yerini yeni ara yüzüyle de koruyacağa benziyor.
Swarm ve Foursquare üzerinden yapılan check-inler bazen gizliliğin ihlal ediliyormuş gibi gözükmesine neden olabilir. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa Foursquare ve Swarm hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Sizde Foursquare ve Swarm hesabınızı, resimlerle destekleyerek hazırladığımız yazımızı inceleyerek silebilirsiniz.

Foursquare hesabı nasıl silinir?
Öncelikle Swarm ya da Foursquare hesabınızı silmek için Foursquare’in kendi internet sitesine girin. Mobil uygulamadan hesabınızı silemiyorsunuz. Web sitesine bu linkten ulaşabilirsiniz.
Foursquare hesabınızı silmek için öncelikle giriş yapmanız gerekir. Siteye girdiğinizde karşınıza çıkan sayfanın sağ üst köşesinde bulunan Giriş Yap sekmesine tıklayarak siteye giriş yapın. (resim1)
Hesabınızla giriş yaptıktan sonra tekrar sağ üstte profil fotoğrafının yanında bulanan seçenekler sekmesine gelin (resim2). Ve çıkan menüden Ayarlar sekmesine tıklayın.
Karşınıza açılacak olan sayfanın sağ tarafında bulunan sekmelerden Gizlilik Ayarlarını tıklayın.(resim3)
Altta bir bilgilendirme yazısı olacaktır. O yazının sonunda, link verilmiş ‘…..hesabını da silebilirsin.’ ibaresi geçmektedir. Cümleye tıklayarak hesap silme bölümüne geçiş yapın.(resim4)
Açılan sayfadan Fourquare ve Swarm hesabını neden sileceğinize dair çıkan şıklardan birini işaretleyin ve sayfanın sonunda bulunan Delete Account sekmesine tıklayın.(resim5)
Foursquare hesabınızı kullanmak için oluşturduğunuz şifreyi tekrar girin ve Confirm sekmesine tıklayarak şifrenizi ve hesap silme işleminizi onaylayın.(resim6)


Swarm ve Foursquare hesabınız kalıcı olarak silinmiştir.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia