Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Bilim ve Teknoloji Haberleri > Program Arşivi

Program Arşivi Telif haklarını ihlâl etmediğiniz müddetçe, tüm yasal program paylaşımlarını ve bilgilerini sunabileceğiniz bölüm.


Hootsuite Nasıl İndirilir?

Telif haklarını ihlâl etmediğiniz müddetçe, tüm yasal program paylaşımlarını ve bilgilerini sunabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hootsuite Nasıl İndirilir?
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
398

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2020, 19:12   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Hootsuite Nasıl İndirilir?

Hootsuite Nasıl İndirilir?

Dünyanın en çok kullanılan Sosyal medya yönetim panellerinden biri olan Hootsuite, bireysel ve kurumsal sosya medya yönetiminizi üst seviyeye taşıyacak bir uygulamadır. Günümüzde bir çok farklı sosyal medya platformları bulunmakta. Çoğumuzun da bu farklı platformlarda hesap açıp, ayrı ayrı sosyal medya hesaplarımızı yönetmekteyiz. Bu tahmin edebileceğimizden çok daha fazla zamanımızı almaktadır. Tüm hesaplarınızı bir uygulamada görebileceğiniz, hesaplarınızı bir uygulama üzerinde kolayca inceleyip düzenlemenizi sağlayan Hootsuite’i kolay ve sade arayüzü ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hootsuite, internet dünyasında kurulan tüm sosyal medya sitelerini içinde barındırmaktadır.
Hootsuite uygulamasının, Ücretsiz Hootsuite paketi, Pro Hootsuite paketi ve Enterprise Hootsuite paketi olmak üzere 3 farklı paketi bulunmaktadır. Bu yazımızda size 30 Günlük ücretsiz deneme sürümü Pro Hootsuite paketini anlatacağız. Ancak genel özellikleri ile 3 paketten bahsedecek olursak;



Free Hootsuite
Free Hootsuite tamamen kişisel kullanım için uygundur. Uygulama içinde yalnızca 3 farklı sosyal medya hesabı yönetme imkanı vardır. Bu farklı sosyal medya hesabınız için 3 farklı gelişmiş analitik rapor sunar. Mesaj planlaması oldukça basit düzeydedir. Kullandığınız Hootsuite programına ekstradan yönetmesi için kişi ekleyemiyorsunuz. 2 adet RSS ekleme özelliği sunar. İsteğe bağlı olarak Hootsuite Üniversitesine kayıt olma olanağı sağlar ancak Hootsuite University için ekstradan ücret ödemeniz gerekmektedir.

Pro Hootsuite

Pro Hootsuite paketi genellikle işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Ancak paket içeriği ile kişisel kullanım içinde sosyal medya da farkındalık yaratmanıza olanak sağlayacaktır. Free Hootsuite’in 3 farklı sosyal medya hesabı yönetme imkanı vermesine karşın Pro Hootsuite size 50 (100’e arttırılabilir) farklı hesap yönetme imkanı sunar. 10 adete kadar gelişmiş analitik rapor sunarak paylaştığınız içeriklerin toplum karşısından nasıl yorumlandığını anlamanızı sağlar. Gelişmiş mesaj planlaması oluşturarak, istediğiniz vakit paylaşım yapabilir, paylaşımlarınızı düzenleyebilirsiniz. Kullandığınız Po Hootsuite programına yönetmesi için 9 farklı kişi ekleyebilirsiniz. Sınırsız RSS ekleme özelliği ile istediğiniz bloglardan, sitelerden güncelleme yayınlayabilirsiniz. Son olarak Hootsuite Üniversitesine kayıt olma olanağı sağlar ancak Hootsuite University için ektradan ücret ödemeniz gerekmektedir. uberVU teknoloji ile etiketlenen kelimeleri anlık olarak görebilir direk etkileşime geçebilirsiniz. Pro Hootsuite ile tüm sosyal hesaplarınızı koruma altına alabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınıza eklediğiniz linkleri kısaltmanızı ve takip etmenizi sağlar. 100.000 mesaja kadar, hesabınıza gelen mesajları arşivleye bilirsiniz. Son olarak Pro Hootsuite ile takıldığınız, sorun yaşadığınız her hangi bir vakit Hootsuite’den teknik yardım alabilirsiniz.



Enterprise Hootsuite

Devlet kurumları, organizasyonlar ve büyük şirketler tarafından tercih edilen Enterprise Hootsuite paketinin içinde sınırsıl özellikler bulunmaktadır. Sınırsız hesap yönetimi, sınırsız analitik raporlar ve sınırsız kullanıcı ekleme özellikleri vardır. Gelişmiş mesaj planlaması özelliği ile istediğiniz vakit paylaşım yapabilir, paylaşımlarınızı düzenleyebilirsiniz. Sınırsız RSS ekleme özelliği ile tüm web sitelerinden güncellemeleri ekleyebilirsiniz Sosyal hesaplarınıza. Enterprise hootsuite paketi ile ücretsiz olarak Hootsuite University’e kayıt yaptırabilir hesap kullanıcılarını üniversiteye kayıt yaptırtabilirsiniz. uberVU teknoloji ile etiketlenen kelimeleri anlık olarak görebilir direk etkileşime geçebilirsiniz.Enterprise Hootsuite ile tüm sosyal hesaplarınızı koruma altına alabilirsiniz. Hootsuite Sosyal medya hesaplarınıza eklediğiniz linkleri kısaltmanızı ve takip etmenizi sağlar. Sınırsız olarak istediğiniz tüm mesajları arşivleye bilirsiniz. Takıldığınız, sorun yaşadığınız her hangi bir vakit Hootsuite’den teknik yardım alabilirsiniz. Profesyonel Servis ile arayüzünüzü değiştirip, kriz masası oluşturup, seçilmiş konularda profesyonel ekipten eğitim isteyebilirsiniz. İstenilen mevkiye, yaşa ve cinsiyete özel paylaşımlar yapabilirsiniz.

Hootsuite Nasıl İndirilir?
Öncelikle bu linkten Hootsuite sayfasına giriniz.

1- “Create Youre Pro Account” bölümünde ilk olarak e-mail adresinizi, adınız ve soyadınızı ve şifrenizi giriniz.

hootsuite_indir

2- “Select Your Plan” bölümünde “Monthly” sekmesini tuşlayarak aylık seçmek istediğinizi belirtin. İsterseniz “Annual” sekmesini seçerek yıllık %10 indirim sağlayabilirsiniz

hootsuite_nedir

3- “Enter Your Billing Information” bölümünde kredi kartı bilgilerinizi giriniz.
Not: Hootsuite Pro ilk 30 gün ücretsizdir. Kredi kartınızı sormalarının sebebi üyeliğinize izin verilmesi için gereklidir. 30 günlük deneme süresi sonrası, her ay için ücretlendirme yapılacaktır. Eğer Hootsuite Pro’nun sizin için uygun olmadığına karar verirseniz, ücretsiz deneme süresi içinde veya sonrasında iptal işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

hootsuite_indirme

4- Artık e-mail adresiniz ve şifreniz ile Hootsuite sayfanıza giriş yapabilirsiniz.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:08.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia