Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Bilim ve Teknoloji > Oyun Haberleri

Oyun Haberleri Online oyunlar, oyun haberleri, diğer oyun bilgileri hakkındaki paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölüm.


En iyi iPhone Oyunları

Online oyunlar, oyun haberleri, diğer oyun bilgileri hakkındaki paylaşımlara ulaşabileceğiniz bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
En iyi iPhone Oyunları
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
428

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Haziran 2020, 19:07   #1
Çevrimdışı
Tomris
Tomris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart En iyi iPhone Oyunları

En iyi iPhone Oyunları

iPhone’dan indirilecek en iyi iPhone oyunları listesini sizler için yaptık. Bize göre kendi türünün en başarılı ve iyi oyunlarını seçtiğimiz en iyi iPhone oyunları listemizi yeni oyunlar çıktıkça güncel tutmaya çalışacağız. Sizler de size göre hangi iphone oyununun en iyi olduğunu düşünüyorsanız lütfen yorumlar kısmına bunu nedenleriyle birlikte yazın ve listenin gelişimine katkıda bulunun.



iPhone oyun çeşitleri içerisinde en çok ses getirmiş ve bugüne kadar en çok indirilmiş ve oyun uzmanları tarafından da beğenilmiş farklı tarzlarda en iyi iphone oyunlarını gelin birlikte inceleyelim. Her oyunun sonunda bulunan indir linkine tıklayarak oyunun Appstore’da bulunan sayfasına gidersiniz ve böylece daha detaylı bilgiye oyunun sayfasından ulaşabilir ve isterseniz oyunu iphonenuza indirebilirsiniz.

En iyi iPhone Oyunları Listesi
Strateji Oyunu / Game Of War – Fire Age
Game of war indir
Şehrinizi kurup geliştirirken bir yandan da askeri gücünüzü ve savunmanıza önem vermeniz gereken bir oyun. Bağlı olduğunuz ittifakınızla iletişiminizin üst düzey olduğu ve birlikte savaşlara katılabileceğiniz de bir oyun Game of War. Oyunda her oyuncunun bir kahramanı var ve bu kahraman üzerinden görevleri tamamlarken hediyeler kazanıyorsunuz ve kahramanınızı geliştirerek güçlenmesini ve daha kolay görevler kazanmasını da sağlamış oluyorsunuz.

Oldukça yüksey düzeyde bağımlılık yapabilecek olan bu iphone strateji oyununu aynı zamanda diğer cihazlarınızdan ve masa üstü bilgisayar veya laptopunuzdan da kaldığınız yerden oynamanıza izin veren bir üyelik sistemi de oyun içerisinde mevcut. Oyun tamamen ücretsiz olup doğrudan iPhonunuza indirme linki ile indirebilir ya da oyun ile ilgili daha detaylı bilgi için de incele linkine tıklayıp Game of War indir yazımızı da okuyabilirsiniz.
Hemen Oyna!
Oyunu İncele

Küplerle Tasarım Oyunu / Minecraft Pocket Edition


minecraft pocket edition indir
Minecraft Pocket Edition; çıktığı günden beri dünyada hatırı sayılır hayranı bulunan ve görselliği belki de en basit oyun olan Minecraft’in mobil cihazlardan oynanması için geliştirilmiş versiyonudur. Küçüklüğünde lego oynamayı sevmiş biriyseniz ve tasarıma karşı da ilgi duyuyorsanız bu oyuna kaptırmanız gayet muhtemel. 2d ve 3d boyutlu da oynanabilen bu oyunda küpleri birleştirerek sıfırdan bir medeniyet oluşturuyorsunuz.

Görüntüsündeki basitliğe aldanmamanız gerektiğini ve oyunun aslında piyasada bulunan büyük bütçeli oyunlardan hiç de geri kalır yanı olmadığını görmeniz oyunu birkaç saat oynadıktan sonra hemen anlıyorsunuz. Mobil versiyonu çıktığı günden beri çok geliştirildi ve şu anki sürümü neredeyse bilgisayarda oynanan Minecraft ile çok büyük ölçüde aynı olduğunu da belirtmek isteriz. Uykusuz geceler geçirmenizi sağlayacak bağımlılık yaratan bu iPhone oyununu indireceklere şimdiden başarılar dileriz.
Hemen Oyna!

Simülasyon Oyunu / Construction Simulator 2014
construction simulator 2014 indir
İnşaat makinelerini izlemeyi seven bir toplum olduğumuz gerçeği, simülasyon oyunlar konusunda dünyadaki en başarılı firma olan Almanların Astragon firmasının tecrübesi ile birleşince neredeyse hepimizin seveceği bir oyun olan Construction Simulator 2014’un neden ülkemizde bu kadar çok sevildiğini açıklıyor.

Simülasyon oyunları, bir oyunda eğlenceden çok daha gerçeklik bekleyenlerin tercih ettiği oyunlardır ve bu yönleriyle de gerçeğe en yakın tecrübeyi yaşamanız düşünülerek geliştirilmişlerdir. Onlarca inşaat makinesini deneyimleme imkanı sunan bu oyunun kurgusu da oyunu düzenli oynatmak üzerine düşünülerek oluşturulmuş.



Eğer simülasyon dünyasına adım atmak istiyorsanız bu oyun 1.99 Türk liralık ucuz fiyatıyla sizin için en doğru seçim olacaktır. İnanın edineceğiniz tecrübe ve keyif için daha fazla düşünmenize hiç gerek yok. Hemen oynamaya başlayın!
Hemen Oyna!

Hayvan Besleme Oyunu / Pou
pou hayvan besleme oyunu indir
Daha önce hiç sanal bebek oyunu ya da hayvan besleme oyunu oynamadıysanız eğer bu tecrübeyi mutlaka tatmalısınız! Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en iyi hayvan besleme oyunu olan Pou ile aranızda bir bağ oluşacağını baştan belirtmemiz gerekiyor. Türkçe okunuşu “Po” olan hayvanınızın doğumu ile başlayan oyun boyunca zaman içerisinde Pounuz sizin sayenizde büyüyecek ve sizi şaşırtmaya devam edecek.

Diğer hayvan besleme oyunları gibi Pou’nuzu düzenli olarak beslemeniz, eğitmeniz, ilgi göstermeniz hatta yıkamanız bile gerekiyor. Eğer yeterli ilgi ve alakayı göstermediğiniz takdirde Pounuz hastalanabilir hatta onu kaybedebilirsiniz bile.



Pou basit gibi görünmesine rağmen yetişkin olsanız bile kısa sürede kaptıracağınız bir oyun. Sevimliliği ile sizi kendine bağlamasına izin verin ve aranızda gelişecek bağ ile hayatınıza renk katın.
Hemen Oyna!

Defans Oyunu / Fieldrunners 2
fieldrunners 2 indir
Defans oyunlarına bir bulaşan kişi ortalama 2-3 senesini bu oyunlardan birini oynayarak geçirmiştir. Akıllı telefonlarla birlikte bu bağımlılığınızı gittiğiniz her ortamda devam ettirebiliyorsunuz. Fieldrunners 2 de tower defence diye adlandırılan Kule savunma ya da kısaca defans oyunu diye adlandırılan oyun türünün mobil cihazlarda oynanabilen en başarılı versiyonu. Warcraft 3 ile popüler olan bu oyun tarzının belki de en son örneklerinden de diyebiliriz. Gerçek zamanlı karşınıza gelen düşmanlara karşı bölge savunması yapma üzerine kurulu oyunda bölümleri ilerledikçe işin içine ciddi savunma ve strateji yapma görevleri de giriyor.

Savunmanızı yaparken birimlerinizin yerleşimi öyle strateji dolu yapılmalı ki üzerinize gelen düşmanlarınızın yollarını uzattığınız gibi aynı zamanda onlara en fazla zararı verecek şekilde konuşlanmalı.

Oyunda neredeyse her açıdan mükemmel olması ile aylarca oynatabilecek şekilde kurgulanmış ileri bölümlerini de barındırması 6.49TL lik fiyatını sonuna kadar hak eden bir oyun olduğunu gösteriyor.
Hemen Oyna!

FPS (Birinci Bakıştan Vuruş) Oyunu / Modern Combat 5 Blackout
modern_combat_5_indirBugüne kadar mobil oyunlar içerisinde yapılmış en başarılı FPS serisi Modern Combat’ın piyasaya çıkan son versiyon oyunu “Modern Combat 5 Blacout”tur. Görsel öğelerdeki gerçekliğin bir önceki 4. oyuna göre bir hayli fazla arttırıldığı hemen göze çarpmaktadır. Gameloft oyunlarının vazgeçilmezi olan patlama ve çatlama efektleri, su yansımaları ve diğer doğa olaylarının en başarılı grafiklerini bu oyunda görmemiz fazlasıyla mümkün. Oyun içerisindeki mekanlara 3 boyutlu derinlik katmak için kullanılan screen space ambient tekniği MC5 Balckout’ta ustaca kullanılmış.

Türkçe dil desteği de bulunan bu silah oyununda Amerikan ordusunda görev yapmış bir özel kuvvet askeri olan Phoenix‘in birçok ülkede süren macerası işleniyor. İsterseniz single player isterseniz de multiplayer desteğiyle piyasaya sürülen bu müthiş oyun iphone fps oyunları içerisinde ilk sıradan listemize giriyor. Bu müthiş aksiyonda yerinizi almak için ve görsel efekt sölenine katılmak için Modern Combat 5 Blackout oyununu indirmenizi şiddetle tavsiye ederiz.
Hemen Oyna!

Kağıt Oyunu / Fresh Deck Poker
fresh_deck_poker_indiriPhone ile kağıt oyunu oynamak isteyenler için kesinlikle poker oyununu denemelerini tavsiye ederim. iPhone’daki poker oyunları içerisinde seçecekleri oyun, Facebook ile bağlanılabilen bir poker oyunu olursa istedikleri zaman oyuna bilgisayarlarından da devam edebilmelerini sağlar. İşte bu özelliklerdeki en başarılı poker oyunu Fresh Deck Poker dir. Ücretsiz şekilde oyunu hemen iPhonenunuza indirebilir ve hem şans hem de zeka isteyen pokeri oynamaya başlayabilirsiniz. Facebook arkadaşlarınızı oyuna davet edip onlarla poker bilginizi yarıştırmayı sakın unutmayın.

Hemen Oyna!

Mmorpg Oyunu / Legend Online
legend_onlineiPhone’da şehir kurup, asker üretip, kahramanını geliştirip savaş yapma fikri ilginizi çekiyorsa ve bunu bir de hem gerçek hayattaki arkadaşlarınızla hem de oyuna tüm dünyadan bağlanan arkadaşlarınızla birlikte yapmak istiyorsanız eğer ücretsiz bir şekilde indirip oynamaya başlayacağınız Legend Online tam size göre bir mmorpg oyunu.

Oyunda krallığınızı kurup kahramanınızı seçtikten sonra rpg tarzı savaşlarda bir yandan savaşıp krallığınızı büyütürken diğer yandan da kahramanınızı da geliştirmeniz gerekecektir. Büyücü, yaycı veya savaşçı seçeneklerinden bir kahraman seçme imkanı da veren Legend Online; kısa sürede savaş ve rpg oyunu seven her oyuncuda bağımlılık yaratacak, ücretsiz oynabileceğiniz bir oyundur. Bizden söylemesi.
Hemen Oyna!
Oyunu İncele

Futbol Menajerlik Oyunu / Top Eleven
top_eleven_iphone
Futbola ilgi duyuyorsanız ve kendi takımınızı yönetmek ve o takımla maçlara çıkma fikri hoşunuza gidiyorsa en popüler futbol menajerlik oyunu top eleven iphoneunuzda muhakkak olmalı. Bir futbol takımını yönetmek adına aklınıza gelen her detay bu oyunda düşünülmüş. Daha fazla detay vermeyip kendiniz keşfetmeniz için hemen aşağıdaki linkten ücretsiz indirin ve keyfini çıkarmaya bakın.

Hemen Oyna!

Şans Oyunu / GameTwist Slots
gametwist_slots_indirBelirli işaretlerin yanyana dizmeye çalışarak puan topladığınız bu oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Gerek görsellerin güzelliği gerekse de oyundaki değişik ve yenilenen temalar oyunu diğer şans oyunları içerisinde öne çıkarıyor. Ücretsiz olarak iPhonelarınıza indirebileceğiniz Gametwist slots’un indirme bonusu olarak verdiği hediyeleri oyunu iyi oynayarak gerçek paraya da dönüştürebilirsiniz. Bu oyun şansına güvenen okuyucularımız için en iyi iphone oyunları listemize eklenmiştir.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:23.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia