Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Müzik ve Sinema > Televizyon Dünyası > Netflix

Netflix Netflix dizileri hakkında bilgiler


‘Locke and Key’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

Netflix dizileri hakkında bilgiler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
‘Locke and Key’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
333

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2020, 11:10   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart ‘Locke and Key’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

‘Locke and Key’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı


Onay haberi, yaklaşan ikinci sezon öncesinde geldi...


Netflix, sevilen fantastik dizi “Locke and Key” için üçüncü sezon onayı verdi. Ek olarak, dizinin yönetici yapımcısı ve yardımcı programcı Meredith Averill, TV ve diğer projeler için Netflix'le genel bir anlaşma imzaladı. Yenileme haberi, gösterinin 2021'de başlayacak olan ikinci sezonunun prömiyerinden önce gelmiş oldu.

Prodüksiyon, bu hafta Toronto'da ikinci sezon için tamamlanıyor ve üçüncü sezon prodüksiyonu 2021'in başlarında başlayacak. Averill, "Netflix'te sürekli desteklendiğimi, zorlandığımı ve ilham aldığımı hissettiğim bir ev bulduğum için inanılmaz derecede minnettarım. İlişkimizi sürdürmeyi ve genişletmeyi dört gözle bekliyorum." dedi. Dizi, Joe Hill ve Gabrielle Rodriguez tarafından yazılan IDW Entertainment çizgi roman serisine dayanıyor. Dizide, babaları gizemli koşullar altında öldürüldükten sonra, üç Locke kardeş ve annelerinin atalarının evlerine, Keyhouse'a taşınmaları sonrasını anlatıyor. Babalarının ölümüyle bağlantılı olabilecek sihirli anahtarlarla dolu bir macera onları bekliyor. Locke kardeşler farklı anahtarları ve benzersiz güçlerini keşfederken, gizemli bir iblis uyanır ve onları çalmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Başrollerde, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones ve Griffin Gluck yer alıyor. Netflix'in genel anlaşmalardan sorumlu başkan yardımcısı Brian Wright, "Carlton ve Meredith, Locke and Key'de inanılmaz bir dünya inşa ettiler ve Locke'ların üçüncü sezona daha fazlası için geri döneceği için heyecanlıyız. Sınıfının en iyisi için keskin bir göze sahip olan, korku ve doğaüstü hikaye anlatımında yetenekli bir içerik oluşturucu olan Meredith Averill ile yaratıcı ortaklığımızı genişletmekten mutluluk duyuyorum." dedi.

Cuse ve Averill'le birlikte dizinin diğer yönetici yapımcıları Take 5 için John Weber ve Frank Siracusa, IDW'den Kevin Lafferty, Hill, Ted Adams, Chris Ryall ve Lydia Antonini, Andy Muschietti, Barbara Muschietti ve David Alpert olurken, Circle of Confusion adına Cuse bu ekibe katılıyor. Cuse yaptığı kısa açıklamada, "Üçüncü sezonda Locke ailesi için bazı inanılmaz maceralarımız var ve hikayemizi Netflix'teki harika ortaklarımızla anlatmaya devam etmek için daha heyecanlı olamazdık" dedi.


Beyazperde



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
2. sezon, 3. sezon, 3. sezon onayı, atv dizileri, dc dizileri, dizinin konusu, fragman, hbo dizileri, hulu dizileri, ikinci sezon, internet dizisi, izle, kanal d dizileri, karakterler, locke and key, marvel dizileri, netflix dizileri, oyuncular, show tv dizileri, star dizileri, trt dizileri, türkçe altyazılı, türkçe dublajlı, yabancı dizi, üçüncü sezon, yeni sezon, yerli dizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:52.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia