Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Magazin Haberleri

Magazin Haberleri En flaş gelişmelerin, güncel dedikoduların, magazin dünyasından son haberlerin paylaşıldığı bölüm.


Ozan Güven’den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya..

En flaş gelişmelerin, güncel dedikoduların, magazin dünyasından son haberlerin paylaşıldığı bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Ozan Güven’den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya..
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
334

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2020, 21:10   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Ozan Güven’den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya..

Ozan Güven’den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya..

Oyuncu Ozan Güven hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs’, 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' suçlarından şikayetçi olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, savcıya ifade verdikten sonra İstanbul Adli Tıp Şube Müdürülüğü'nden darp raporu aldı. Adli tıp uzmanı tarafından hazırlanan raporda, vücudunun çeşitli yerlerinde onlarca çürük ve morluğa rastlandığı kaydedildi. Raporda Bulutsuz'un sol gözde puslu görünüm nedeniyle bir sağlık kuruluşunda muayene olması ve içinde cam olabileceğini belirttiği baş parmak altında yara nedeniyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonra kapsamlı bir rapor düzenlenmesinin uygun olacağı görüşü bildirildi.

Ozan Güven hakkında 18 Nisan’da İstanbul Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunan Deniz Bulutsuz, savcılığın talebi ile İstanbul Adli Tıp Şube Müdrülüğü’nden rapor aldı.
Raporda 28 yaşındaki Deniz Bulutsuz’un yapılan muayenesinde abajurla yaralanması sonucu çene ucunda 1×0,3 santim iyileşmekte olan yara, kafasının duvara yan şekilde çarpması sonucu sol göz içinde ve çevresinde morarma, sol kol dış alt kısmında 4×5 santim, sağ kol iç kısımda 6 santim morarma bulunduğu, kolların çeşitli yerlerinde morluklar ve cam kesiği, kalça ve uyluk bölgesinde çok sayıda morluk, merdivenden yuvarlanmaya bağlı sol diz kısmında morluklar ve baş parmak altında cam olabileceği ifade edilen yara, Bulutsuz’un beyanıyla gözde hafif puslu görünüm tespiti yer aldı.

KAPSAMLI RAPOR MUAYENEDEN SONRA

Raporda Deniz Bulutsuz’un sol gözde puslu görünüm nedeniyle bir sağlık kuruluşunda muayene olması ve içinde cam olabileceğini belirttiği baş parmak altında yara nedeniyle ortopedi muayenesi yapıldıktan sonra rapor düzenlenmesinin uygun olacağı belirtildi.



DARP FOTOĞRAFINA SADECE SÖZCÜ ULAŞMIŞTI

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz 13 Haziran’da bir süredir birlikte olduğu ünlü oyuncu Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini, hürriyetini kısıtladığını, ölümle tehdit ettiğini ileri sürmüştü. Olaydan sonra Bulutsuz’un şiddete uğramış halini gösteren fotoğraflara sozcu.com.tr ulaşmıştı. Ozan Güven ise bir süredir ayrılmak istediği kız arkadaşının kendisine komplo kurduğunu ileri sürerek, asıl darp edilen kişinin kendisi olduğunu iddia etmişti. Darp raporu alarak savcılıkta ifade veren Ozan Güven, Bulutsuz’un, “Seni Türkiye’ye rezil edeceğim. ‘Kadın döven adam’ diye söyleyeceğim” dediğini ileri sürerek, ‘iftira’, ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘darp’ suçlarından cezalandırılmasını istemişti.



Sözcü-Hayat


Mezarkabul bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 03 Temmuz 2020, 23:12   #2
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Ozan Güven’den şiddet gördüğünü iddia eden Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu o

Pislik herif... Bu dayak değil, resmen öldürmeye teşebbüs... Hapse girmesi lazım. Böyleleri dışarda gezmemeli...


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.


Aşk öldü, Nasıl bilirdiniz?
 

Yer İmleri

Etiketler
bırakma, darp, darp raporu, deniz bulutsuz, hakaret, hürriyetten, ifade, iftira, kasten, magazin, olay, oyuncu, ozan güven, rapor, savcıya, sosyal medya uzmanı, suçlarından, tehdit, teşebbüs, yoksun, öldürmeye, şikayetçi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:14.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia