Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri > Galatasaray

Galatasaray Galatasarayla ilgili haberler


MAÇ SONUCU | Çaykur Rizespor Galatasaray 2-0 | Galatasaray’a ağır darbe!

Galatasarayla ilgili haberler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
MAÇ SONUCU | Çaykur Rizespor Galatasaray 2-0 | Galatasaray’a ağır darbe!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
335

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2020, 01:26   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
gs MAÇ SONUCU | Çaykur Rizespor Galatasaray 2-0 | Galatasaray’a ağır darbe!

MAÇ SONUCU | Çaykur Rizespor Galatasaray 2-0 | Galatasaray’a ağır darbe!

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup oldu. Şampiyonluk yarışında kaybedilen üç puan kadar, Muslera ve Andone'nin sakatlıkları da Galatasaray'ı yıktı. Galatasaray'da sarı kart cezalısı Donk ve kırmızı kart gören Adem Büyük de önümüzdeki hafta takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.



Corona virüsü salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Galatasaray, mağlubiyetten daha çok Muslera'nın sakatlığı ile sarsıldı. Galatasaray'da Andone de sakatlanarak oyundan sedyeyle çıkmak zorunda kaldı.



Yaklaşık üç aylık bir aranın ardından yeniden sahaya dönen Galatasaray, hazır bir görüntü sergilemedi. Özellikle ilk yarıda rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, gelecek haftalar için umut vermedi. Muslera ve Andone'nin sakatlıkları da Galatasaray'a ağır darbe oldu.



Muslera'nın da sakatlanması ile son yedi haftada en önemli oyuncusundan yoksun kalacak olan Galatasaray, şampiyonluk için yeterli bir futbol sergilemekten uzak kaldı. Orta sahası etkisiz kalan, hücum hattında verimli olamayan Galatasaray'da, Saracchi'nin yaptığı hatalar da dikkat çekti.



Galatasaray'da Muslera ve Andone'nin sakatlıkları dışında, Donk sarı kart, Adem Büyük ise kırmızı kart cezalısı durumuna düştü. Bir dakika içinde iki sarı kart gören Adem Büyük, kırmızı kartla oyundan atıldı.



Çaykur Rizespor ise güçlü rakibi karşısında aldığı üç puanla ligde kalma yolunda umutlandı. Ünal Karaman yönetiminde ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor, sergilediği coşkulu futbol ile önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.



Rakip ceza sahasına girmekte zorlanan Galatasaray'da, Fatih Terim'in ikinci yarıda çift forvete dönmesi de işe yaramadı. Oldukça kötü bir performans sergileyen Galatasaray, Çaykur Rizespor'a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in galip geldiği haftada Galatasaray, aldığı mağlubiyetle 50 puanda kalarak rakiplerinin 6 puan gerisine düştü. Çaykur Rizespor ise puanını 28 yaparak düşme hattından kurtuldu.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI:

4' Savunma arkasına atılan uzun pasa Onyekuru hareketlendi, kalesini zamanında terk eden Tarık topu kontrol etti.

13' Kaleciyle karşı karşıya kalan Skoda'nın vuruşunu Muslera kurtardı! Muslera pozisyonun ardından sakatlık geçiriyor. Maçın hakemi sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Muslera, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

39' Samudio'nun Saracchi tarafından ceza sahasının içinde düşürülmesinin ardından maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu beyaz noktayı gösterdi.

42' GOL! Milan Skoda'nın kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Okan Kocuk kurtardı, ama dönen topu tekrar önünde bulan Skoda ağları havalandırdı.

53' GOL! Savunmadan seken topu arka direkte tamamlayan Tunay Torun ağları havalandırdı.

68' Galatasaray'da oyuna ikinci yarının başında giren Andone bir sakatlık geçiriyor. İlk tedavisi saha içinde yapılan Andone, sedyeyle oyundan alındı.

90' Hakeme itirazlarını sürdüren Adem Büyük, ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı.

91' Seri'nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında kafayı vuran Lemina'nın şutunu kaleci Tarık iki hamlede kontrol etti.

Skor


Prenses bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
adem büyük, andone, çaykur rizespor, corona virüs, deplasman, donk, fatih terim, forvet, hakem, kırmızı kart, muslera, sakatlık, saracchi, sarı kart, sedye, seyircisiz, skoda, süper lig, tunay torun, vuruş, şampiyonluk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:08.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia