Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri > Galatasaray

Galatasaray Galatasarayla ilgili haberler


Burak Elmas Galatasaray’ın yeni başkanı oldu

Galatasarayla ilgili haberler



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Burak Elmas Galatasaray’ın yeni başkanı oldu
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
402

Kullanıcı Etiket Listesi

1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 19 Haziran 2021, 23:26   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
gs Burak Elmas Galatasaray’ın yeni başkanı oldu

Burak Elmas Galatasaray’ın yeni başkanı oldu

Galatasaray'ın 38. başkanı Burak Elmas seçildi. Eşref Hamamcıoğlu'nun uzun süre önde götürdüğü yarışta, son 2 sandık kala öne geçen Burak Elmas, 4731 oyun 1541'ini alarak Mustafa Cengiz'in ardından Galatasaray'ın yeni başkanı oldu.



Galatasaray Kulübü’nün yeni başkanı Burak Elmas oldu. Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen ve son anlara kadar büyük heyecana sahne olan seçimin sonucunda Burak Elmas Galatasaray’ın yeni başkanı seçildi.

Beş adayın yarıştığı seçimde, Eşref Hamamcıoğlu ilk sandıklarda oyların çoğunu aldı. Ancak, 10. sandıktan sonra farkı eritmeye başlayan Burak Elmas, sayımın bitimine son 2 sandık kala öne geçti ve 41 oy farkla Galatasaray’ın yeni başkanı oldu. Seçim sonucunun belli olmasının ardından Hamamcıoğlu, Burak Elmas’ı tebrik etti ve ikili el ele poz verdi.

“GALATASARAY’A UYGUN DAVRANDIK”

Başkan seçildikten sonra kürsüye çıkan Burak Elmas, şu ifadeleri kullandı: “Tüm üyelerimize, bana ve ekibime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ederim. Bu Galatasaray’a yakışan yarışı birlikte götürdüğümüz tüm adaylara teşekkür ederim. Bu seçim Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ve hiç kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok birlik olup tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız. Birlikte çok şey başaracağız. Çok mutluyum. Hakikaten Galatasaray’a yakışan bir seçim süreci oldu. Bugün biz kazanmış olabiliriz ama kimse kaybetmedi. DNA’mızın, Değerlerimizin savunucusu olmaya devam edeceğiz ve birlikte çok şey başaracağız. Öğrendiğimiz Galatasaray’a uygun davrandık.”



BURAK ELMAS”IN YÖNETİM KURULU

ASİL: Ali Polat Bengiserp, Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem A. Kanık, Turhan Özen, Emre Zorlu, Köksal Ünlü, Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Işıtan Gün

YEDEK: Reha Keskin, Selim Sefada, Gazi Tanrıverdi, Polat Kalafatoğlu, Ozan Şener

Toplamda 4731 oy kullanılan seçimde, başkan adaylarının oy dağılımı şu şekilde oldu:

TOPLAM OYLAR: (Beyaz listeler dahil)

Burak Elmas (1541)
Eşref Hamamcıoğlu (1500)
Metin Öztürk (893)
Yiğit Şardan (679)
İbrahim Özdemir (92)

BURAK ELMAS KİMDİR?

1974'te İstanbul doğumlu olan Burak Elmas, Avusturya Lisesi'ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. Burak Elmas, iş hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır. Aile şirketlerinde ve uluslararası birçok ortak girişimde yönetici pozisyonunda rol aldıktan sonra İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurmuştur. 2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde CEO görevini ifa eden ve grup yönetim kuruluna bağlı çalışan Burak Elmas, aynı zamanda gıda ürünleri imalatında en büyük Türk işletmelerinden biri olan Yıldız Grup’ta da Yönetim Kurulu üyeliği yapmış, görev süresince önemli stratejik pozisyonlar üstlenmiştir.


Çalışma hayatı boyunca uluslararası birçok ortak girişimde görev aldığı şirketleri en üst pozisyonlarda temsil eden Elmas, bu dönem süresince Japonya, İngiltere, Amerika ve Çin Halk Cumhuriyeti gibi çeşitli ülkelerde görev yapmış ve 2020yılında tüm görevlerinden ayrılmıştır. Halen İngiltere ve Türkiye'de üç uluslararası şirkette yatırımcı ortak ve bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Galatasaray Spor Kulübü'ndeki ilk görevini 1997 yılında, 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak alan Burak Elmas, 1998, 2000 ve 2002 yıllarında 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Profesyonel futbol takımının yönetiminden sorumluyken, Galatasaray UEFA ve Süper Kupa'yı kazandı. Burak Elmas 2018 yılında da Galatasaray Sportif AŞ’de görev almıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Burak Elmas İngilizce ve Almanca bilmektedir.

30. Sandık: Metin Öztürk: 24, İbrahim Özdemir: 2, Eşref Hamamcıoğlu: 50, Burak Elmas: 71, Yiğit Şardan: 55
29. Sandık: Metin Öztürk: 25, İbrahim Özdemir: 1, Eşref Hamamcıoğlu: 52, Burak Elmas: 64, Yiğit Şardan: 34
28. Sandık: Metin Öztürk: 20, İbrahim Özdemir: 1, Eşref Hamamcıoğlu: 51, Burak Elmas: 71, Yiğit Şardan: 51
27. Sandık: Metin Öztürk: 43, İbrahim Özdemir: 2, Eşref Hamamcıoğlu: 36, Burak Elmas: 64, Yiğit Şardan: 55
26. Sandık: Metin Öztürk: 50, İbrahim Özdemir: 2, Eşref Hamamcıoğlu: 50, Burak Elmas: 51- Yiğit Şardan: 23
25. Sandık: Metin Öztürk: 40, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 61, Burak Elmas: 65, Yiğit Şardan: 10
24. Sandık: Metin Öztürk: 39, İbrahim Özdemir: 1, Eşref Hamamcıoğlu: 56, Burak Elmas: 58, Yiğit Şardan: 10
23. Sandık: Metin Öztürk: 33, İbrahim Özdemir: 1- Eşref Hamamcıoğlu: 43, Burak Elmas: 70, Yiğit Şardan: 9
22. Sandık: Metin Öztürk: 30, İbrahim Özdemir: 3, Eşref Hamamcıoğlu:u 47, Burak Elmas: 43, Yiğit Şardan: 15
21. Sandık: Metin Öztürk: 33, İbrahim Özdemir: 1, Eşref Hamamcıoğlu: 45, Burak Elmas: 48, Yiğit Şardan: 18
20. Sandık: Metin Öztürk: 29, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 36, Burak Elmas: 52, Yiğit Şardan: 18
19. Sandık: Metin Öztürk: 18, İbrahim Özdemir: 1, Eşref Hamamcıoğlu: 37, Burak Elmas: 68, Yiğit Şardan: 17
18. Sandık: Metin Öztürk: 16, İbrahim Özdemir: 3, Eşref Hamamcıoğlu: 41, Burak Elmas: 49, Yiğit Şardan: 22
17. Sandık: Metin Öztürk: 34, İbrahim Özdemir: 6, Eşref Hamamcıoğlu: 44, Burak Elmas: 53, Yiğit Şardan: 26
16. Sandık: Metin Öztürk: 30, İbrahim Özdemir: 1, Eşref Hamamcıoğlu: 49, Burak Elmas: 54, Yiğit Şardan: 25
15. Sandık: Metin Öztürk: 17, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 41, Burak Elmas: 67, Yiğit Şardan: 18
14. Sandık: Metin Öztürk: 34, İbrahim Özdemir: 3, Eşref Hamamcıoğlu: 15, Burak Elmas: 45, Yiğit Şardan: 36
13. Sandık: Metin Öztürk: 18, İbrahim Özdemir: 3, Eşref Hamamcıoğlu: 45, Burak Elmas: 59, Yiğit Şardan: 24
12. Sandık: Metin Öztürk: 17, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 41, Burak Elmas: 57, Yiğit Şardan: 23
11. Sandık: Metin Öztürk: 30, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 44, Burak Elmas: 53, Yiğit Şardan: 18
10. Sandık: Metin Öztürk: 25 İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 59, Burak Elmas: 44, Yiğit Şardan: 7
9. Sandık: Metin Öztürk 21, İbrahim Özdemir 7, Eşref Hamamcıoğlu 56, Burak Elmas 47, Yiğit Şardan: 23
8. Sandık: Metin Öztürk: 28, İbrahim Özdemir: 2, Eşref Hamamcıoğlu: 68, Burak Elmas: 34, Yiğit Şardan: 18
7. Sandık: Metin Öztürk: 26, İbrahim Özdemir: 0, Eşref Hamamcıoğlu: 66, Burak Elmas: 45, Yiğit Şardan: 14
6. Sandık: Metin Öztürk: 31, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 54, Burak Elmas: 36, Yiğit Şardan: 27
5. Sandık: Metin Öztürk: 35, İbrahim Özdemir: 2, Eşref Hamamcıoğlu: 65, Burak Elmas: 36, Yiğit Şardan: 21
4. Sandık: Metin Öztürk: 29, İbrahim Özdemir: 9, Eşref Hamamcıoğlu: 47, Burak Elmas: 38, Yiğit Şardan: 18
3. Sandık: Metin Öztürk: 38, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 70, Burak Elmas: 34, Yiğit Şardan: 14
2. Sandık: Metin Öztürk: 46, İbrahim Özdemir: 4, Eşref Hamamcıoğlu: 72, Burak Elmas: 36, Yiğit Şardan: 12
1. Sandık: Metin Öztürk: 32, İbrahim Özdemir: 5, Eşref Hamamcıoğlu: 48, Burak Elmas: 27, Yiğit Şardan: 16

YİĞİT ŞARDAN VE METİN ÖZTÜRK SALONDAN AYRILDI

Galatasaray'ın 38. başkanının belli olduğu Olağan Genel Kurulu'nda, oy sayımı işlemi sürerken, adaylardan Metin Öztürk, 16. sandığın sonuçlarının açıklanmasının ardından Genel Kurul'dan ayrıldı. Öztürk, salondan çıkarken; başkanlık yarışında bulunduğu Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas ile tokalaştı. Öte yandan diğer bir aday olan Yiğit Şardan'ın ekibinde yer alan Abdurrahim Albayrak da 16. sandık sonuçlarının açıklanmasının arından, salondan ayrıldı.

MUSTAFA CENGİZ DE OYUNU KULLANDI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, başkanlık seçiminde oyunu kullanmak için Galatasaray Lisesi'ne geldi. 9 numaralı sandıkta oyunu kullanın Cengiz, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ”Sağlıklı, uğurlu, fetret, ayrışmaya devrine girmeden, kazanan zafer sarhoşu olmasın. Kaybeden üzülüp Galatasaray'dan vazgeçmesin. Galatasaray için mücadeleye devam” dedi. Mustafa Cengiz, açıklamalarının ardından alkışlarla Galatasaray Lisesi’nden ayrıldı.

SEÇİM KUYRUĞU İSTİKLAL CADDESİNE TAŞTI

Galatasaray Olağan Genel Kurulu’nda oy verme işlemi sabah 10.00’da başladı. 15.00’e kadar oylarını kullanmak zorunda olan sarı-kırmızılı üyeler, Galatasaray Lisesi’ne girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. İstiklal Caddesi’ne kadar taşan kuyruğun sonu adeta gelmek bilmedi.

116 YILDA 37 BAŞKAN

1905 yılında kurulan, ilk başkanlığını Ali Sami Yen'in yaptığı kulüpte geride kalan 116 yılda 37 başkan görev aldı. Seçimde yaklaşık 8 bin 500 üyenin oy hakkı bulunuyor. Aidatlarını yatıran ve oy kullanma hakkına sahip üyeler, Galatasaray Lisesi'ndeki sınıflarda kurulacak 30 sandıkta oy atabilecek. Oy kullanım alanları, yeni tip corona virüsü önlemleri kapsamında düzenlenecek. Kapalı alanlarda 6 metrekareye, açık alanlarda ise 4 metrekareye 1 kişi gelecek şekilde, sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat edilecek.

Sözcü




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
 

Yer İmleri

Etiketler
asil, beyaz liste, burak elmas, burak elmas kim?, burak elmas kimdir?, eğlenceli forumlar, eşref hamamcıoğlu, forumel.com, galatasaray başkanı, galatasaray haberleri, galatasaray kulübü, galatasaray lisesi, genel forum sitesi, genel forumlar, sandık, seçim sonucu, yedek, yönetim kurulu


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 19:41.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum