Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Genel ve Güncel > Spor Haberleri > Diğer Spor Branşları

Diğer Spor Branşları Yüzme, voleybol, basketbol vb. tüm futbol dışı sporları paylaşabileceğiniz alan


Avustralya GP'2024

Yüzme, voleybol, basketbol vb. tüm futbol dışı sporları paylaşabileceğiniz alan



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Avustralya GP'2024
Konudaki Cevap Sayısı
2
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
110

Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 24 Mart 2024, 12:57   #1
Çevrimdışı
HaDeS
HaDeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
** Avustralya GP'2024

Avustralya GP'2024

Formula 1'de sezonun 3. yarışı Avustralya Grand Prix'sini Ferrari pilotları Carlos Sainz ve Charles Leclerc ilk iki sırada bitirdi. İspanyol sürücü Sainz kürsünün tepesine çarken, Leclerc ise ikinci sırayı elde etti. McLaren'den Lando Norris ise üçüncü oldu.

2024 Formula 1 Şampiyonası'nın Albert Park'ta gerçekleştirilen 3. yarışı Avustralya Grand Prix'de kazanan isim Ferrari pilotu Carlos Sainz oldu.

Şampiyona lideri ve pole pozisyonunun sahibi Max Verstappen, ilk turda yerini korusa da aracında bazı tuhaflıklar olduğunu söylemişti. Verstappen 2. turda Carlos Sainz'a geçildi, 4. turda sağ arka freninden alevlerin yükselmesiyle yarışa veda etti.

Verstappen'in yarış dışı kalmasıyla liderlikte rahatlayan Sainz, yarışın kalan bölümünün tamamını kontrol altında götürüp hiç baskıya maruz kalmadan galibiyete ulaşan isim oldu.

Ferrari pilotlarının arkasında podyumu tamamlayan isim McLaren'dan Lando Norris oldu. Norris, son pitine geç girip Leclerc'e karşı lastik ömrü avantajı elde etse de, onu yakalayamadı ve üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

Yerel kahraman Oscar Piastri'nin 4. olmasıyla McLaren yarışı Ferrari pilotlarının arkasında 3. ve 4. sırada tamamlamış oldu.

Verstappen'in yarış dışı kaldığı Avustralya'da, Red Bull'un diğer pilotu Sergio Perez ancak 5. olabildi. Yarışın başında Russell'a geçilerek 7. sıraya gerileyen Meksikalı pilot, lastikleri koruma konusunda aşırıya gittiklerini, bu yüzden yol tutuşu konusunda eksiklik yaşadıklarını söyledi.





 
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 06:34.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum