Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Sağlık Köşesi > COVID-19 Pandemisi

COVID-19 Pandemisi 2019'da Çin'de ortaya çıkan, solunum yolu hastalığına sebep olan, yeni tip ölümcül ve bulaşıcı koronavirüs


3. Doz Aşıya İzin Çıkarsa BioNTEch'in Kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci Ne Kadar

2019'da Çin'de ortaya çıkan, solunum yolu hastalığına sebep olan, yeni tip ölümcül ve bulaşıcı koronavirüs



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
3. Doz Aşıya İzin Çıkarsa BioNTEch'in Kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci Ne Kadar
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
296

Kullanıcı Etiket Listesi

1Beğeniler
  • 1 Post By Sürmenaj

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 29 Eylül 2021, 00:03   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan 3. Doz Aşıya İzin Çıkarsa BioNTEch'in Kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci Ne Kadar

3. Doz Aşıya İzin Çıkarsa BioNTEch'in Kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci Ne Kadar

BioNTEch'in kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci, ABD'de 3. doza onay çıkması halinde servetlerine servet katacak.


Koronavirüs vakalarının ilk görüldüğü günden bu yana milyonlarca insan hayatını kaybederken, normal hayata geçiş için son çare aşı çalışmaları oldu.

Bulunan aşılar dünyada piyasaya sürülürken birçok firma da milyar dolarlık kazanç sağladı.

Aşı şirketlerinin kazançlarında zirvede ise virüse karşı en etkili olduğu belirlenen aşının mucidi Özlem Türeci ve Uğur Şahin'in firması BioNTEch var.

3. DOZ MİLYARLIK KAZANÇ GETİRECEK

ABD Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezleri, 65 yaş üstü Amerikalılar ile sağlıkları ve meslekleri nedeniyle koronaya yakalanma riski yüksek olan milyonlarca genç için üçüncü doz aşıya onay verdi.

Hatırlatma Dozu olarak da geçen 3. doz korona aşılarına, vakaların en yüksek olduğu ülkelerden biri olan ABD'de ülke genilinin tamamına onay çıkmadı.

26 MİLYAR DOLAR

Amerika merkezli finans şirketi Morningstar'ın hesaplarına göre; hatırlatma aşısına tüm Amerikalılar için onay çıkması halinde, sadece Uğur Şahin ve Özlem Türeci çiftinin ortağı olduğu BioNTech şirketine küresel satışlardan 26 milyar dolar kazanç sağlayacak.





 
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 18:01.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum