Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Astroloji > Boğa

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs doğumlu boğa burcu hakkında bilgiler.


boğa burcu kadını hakkında.

21 Nisan - 21 Mayıs doğumlu boğa burcu hakkında bilgiler.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
boğa burcu kadını hakkında.
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
89

Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Eski 30 Ekim 2024, 00:22   #1
Çevrimdışı
dae
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan boğa burcu kadını hakkında.

boğa burcu kadını hakkında.

boğa burcu kadınları, çok fazla yumuşak görünen kadınlardır. onlara bağırırsınız, ses etmezler; kapris yaparsınız, ağlarlar üzülürler ama affederler; üstelik inanılmaz güçlü dostluk bağlarıyla sizi sararlar. o kadar sıkı sararlar ki bazen boğulursunuz, çok fazla severler, çok şımartırlar. bir süre sonra bu hep böyle gidecek gibi gelir size. sıkılırsınız bu kadar ilgiden. bir de o kadar yumuşak başlıdırlar ki hani itseniz de geri dönebilirsiniz istediğiniz zaman, gibi gelir.

tabi, o öyle değildir.

venüs gizler öfkelerini, onlardan bile. uzun süre boyunca, siz aksi yönde çok zorlayana kadar sizi sevmeye devam ederler. ama her şeyin bir sınırı vardır, onun sabrının bile. katlanamadığı şeylerden birincisi yalandır. yalan söylerseniz sabırlı davranmayabilir. ikincisi ikiyüzlülüktür, entrikadır. çok dürüsttür boğa kadını, dayanamaz entrikaya. sırf bu nedenle bile olsa akrep erkeğiyle aralarındaki müthiş çekime rağmen genellikle mutlu olamazlar.

diyelim ki azimli bir insansınız, veya bir takım ruhsal sorunlarınız var ya da sadece sıkıldınız, böyle bir arkadaş istemiyorsunuz.

birinci etap yalan söyleyin. bunun kışkırtmayacağı bir boğa insanı bulamazsınız. çok güçlü ikizler etkisi alanlar bile ancak yalan söyler, ama kendilerine söylenmesine tahammül edemezler.

sonrasında bir şekilde ikiyüzlü davranın, incitin duygularını. o kadar incitin ki sevgisinin karşılıksız olduğuna inansın. burası çok zor yalnız, sabit fikirlidirler. onlar birini severse bunun asla değişmeyeceğine ve hep karşılıklı olduğuna inanırlar. yani çok zorlu bir ikna süreci sizi bekliyor.

size verdiği sırlarla başlayabilirsiniz. ama daha etkilisi bu sırları doğrudan değil yalanlarla karıştırarak anlatmanızdır.

örneğin, "şu çocuk benden hoşlanmıyordur umarım, hoşlanıyorsa çok kötü olur, ben onu hiç istemiyorum" sözünü başkalarına "düşünsene, şu çocuğa bile yavşıyordu" şeklinde iletirsiniz. harikasınız.

uzun bir süre yeterince çaba gösterirseniz size olan sevgisini öldürürsünüz. ne kadar güçlü bir sevgi olmuş olursa olsun. ne kadar büyük bir bağlılığı da olsa bir noktada geri dönecektir.

işte o noktadan önce emin olmak gerekir, bu insandan gerçekten kurtulmak istiyor musunuz? çünkü sabit fikirlidir işte, gittiğinde geri dönmez.

ondan sıkıldınız, değişiklik arıyordunuz, bir iki hareketi sizi rahatsız etti ve bu başarılı planla onu kaçırdınız. muhteşem. ama geri alamazsınız.

boğa inadını bir kez kırabilirsiniz. ikinci şansı vermezler.

kötü niyetten değildir. sadece çok zor güvenen bir burçtur, o kadar pozitif ve olumlu görünmesine rağmen. aslında içten içe çok korkar, terk edilmekten, aldatılmaktan. bu nedenle çok az insanı çok yakınına alır. eğer siz de onlardan biri idiyseniz, ve gittiyseniz, içi kan ağlasa da sizi unutacak ve devam edecektir. hayat devam ediyor diye değil. o sevdiği hiçbir şeyi hayata feda etmez. sizi unutur. çünkü sizi artık sevmiyordur.

bir insanın içindeki sevgiyi öldürmek zorlu ve insanlık dışı bir mücadeledir. yine de tebrik ederiz. artık her telefonunuza ne kadar meşgul olursa olsun yanıt vermeyecek, sizin için hayatındaki diğer herkesi ikinci plana atmayacak, sırf siz mutlu olun diye pasta yaptırmayacak size doğum gününüzde, sizi sevmeyecek artık. can sıkıntınız geçmiştir muhtemelen, daha eğlenceli bir hayata adım atıyorsunuz...

sonrasına ise..

-kaliteden hoşlanır. hem insan da hem de her şeyde. ama bunu bazı burçlar gibi gösteriş yapmak için istemez. tamamen kendi için ister. böbürlenmez ama sen anlarsın.
-köpek gibi sadıktır. arkadaşlarına, sevdiğine, ailesine.
-rahatına düşkündür. konfor alanı olan evinden dışarı biraz zor çıkar. evinde huzur vardır çünkü huzurunu her şeyin önünde tutar. bitki ve hayvanları aşırı sever.
-eet brz kıskancızdır. çünkü sahiplenici tarafımız çok ağır basar. kısıtlayıcılık değil ama diğer insanların bizim olanı bilmesini isteriz. bu güçle yakından ilişkili gibi geliyor bana.
-libidooooo. bunu akrep burcu gibi göstermez. asla belli etmez uzaktan libidosunun tavan olduğunu anlamazsınız.

unutmadan. üstüne basa basa söyleyim bir boğa burcu kadınını en iyi anlayan akrep burcu erkeğidir.
ama ama boğanın burada dikkat etmesi gereken bir husus var. konuşma tarzlarına dikkat etmeleri lazım çünkü boğalar çok boş boğaz ve bomboş konuştukları için bir zaman sonra akrebe tak eder akrep gider yada boğanın hayatını karartır. bunuda hatırlatayım..


Alıntıdır..


 
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 20:58.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum