Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kültür ve Sanat > Kültür - Sanat > Biyografiler

Biyografiler Yerli ve yabancı, tüm tanınmış kişilerin özgeçmişlerine bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Fatih Ürek kimdir, aslen nereli? Fatih Ürek Biyografisi

Yerli ve yabancı, tüm tanınmış kişilerin özgeçmişlerine bu bölümden ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Fatih Ürek kimdir, aslen nereli? Fatih Ürek Biyografisi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
329

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2020, 15:14   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Fatih Ürek kimdir, aslen nereli? Fatih Ürek Biyografisi

Fatih Ürek kimdir, aslen nereli? Fatih Ürek Biyografisi



FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum’da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek’in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek’in Bursa’ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa’ya giden Fatih Ürek’in çocukluk yılları Bursa’da geçti.

FATİH ÜREK’İN KARİYERİ

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa’daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul’a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul'a taşınan Fatih Ürek, 1993’da ilk albümü olan “Yaktı Yaktı”yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy’un “Sefam Olsun” albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında “Sen İki Gözümsün” adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı “Sus” adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği “Hayde” ve “Yedi Tepe” şarkıları ile büyük beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği “Hadi Hadi” şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

2015 yılında aldığı fazla kilolar nedeni ile mide ameliyatı olan Fatih Ürek, başarılı geçen ameliyat sonrası oldukça fazla kilo vermiştir. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, uzun süre Kanal D yayınlanan Gelinim Mutfak’ın sunuculuğunu üstlendi. Şimdilerde ise Kuaförüm Sensin yarışmasında jüri üyeliği yapıyor.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
bursa, doğum yeri, erzurum, fatih ürek, fatih ürek biyografi, fatih ürek nereli?, gelinim mutfakta, hadi hadi, hayde, jüri, kaç yaşında?, kilosu, kimdir?, nereli?, program kuaförüm sensin, yedi tepe, şarkıcı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia