Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Kültür ve Sanat > Kültür - Sanat > Biyografiler

Biyografiler Yerli ve yabancı, tüm tanınmış kişilerin özgeçmişlerine bu bölümden ulaşabilirsiniz.


Işıl Ayman Kimdir - Işıl Ayman Biyografisi

Yerli ve yabancı, tüm tanınmış kişilerin özgeçmişlerine bu bölümden ulaşabilirsiniz.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Işıl Ayman Kimdir - Işıl Ayman Biyografisi
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2076

Kullanıcı Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2021, 19:48   #1
Çevrimdışı
Mezarkabul
Mezarkabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Işıl Ayman Kimdir - Işıl Ayman Biyografisi

Işıl Ayman Kimdir - Işıl Ayman Biyografisi


Işıl Ayman 2005 yılında doğdu. 6 yaşından beri piyano ve 12 yaşından beri gitar çalıyor. 2009 yılında 3.5 yaşında iken annesi bir çocuk tiyatrosunun müziklerini yapıyordu. Annesi evde çalışırken, o da yanında şarkıları söyleye söyle ezberlemişti. Kayıtlar sırasında o da arkadan eşlik etmeye başlamış. Onu tiyatronun yönetmeni duymuş ve annesine "Bu bir çocuk tiyatrosu ve Işıl’ın sesi bu şarkılara çok yakışacak." diyerek ona söyletmeye karar vermişler. Kendisi bir anda mikrofon başında bulmuş.

Sonrasında ‘Çocuklara Neşeli Şarkılar’ projesi ile farklı illerde konser verme deneyimi oldu ve bu projeyi çok tatlı bir albüme dönüştürdüler. Eylül 2017’de dinlemeyi, söylemeyi sevdiği şarkıları paylaşabilmek ve kendisine özgü içerikler üretmek için bir YouTube kanalı açtı ve coverlar paylaşmaya başladı. Hala da hem YouTube hem de Instagram hesaplarım üzerinden şarkılar söylemeye devam ediyor. Bu süreçte birkaç jingle deneyimi oldu. Farklı markaların jinglelarını seslendirdi. Ayrıca; Nuray Toprak‘’n çocukların güvenliği amacıyla yazmış olduğu ‘Su ve Arkadaşları Güvende’ kitabı için ‘Sabahları Erken Kalkarım’ ve Onur Erol’un “Şarkı Söyle Dans Et” kitabı için “Çambalı” şarkılarını seslendirdi.

2020 yılında "Kelebek Masalı" şarkısını dinleyenleri ile paylaştı ve single olarak çıkardı. Yine aynı yıl "Kalbine Söz" isimli single albümü çıkardı.

2021 yılında "Küçüğüm" isimli single albümü çıkardı. 2021'in Haziran ayında ise "Bulanık" isimli single albümü çıkardı.




İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri

Etiketler
işıl ayman albümleri, işıl ayman biyografisi, işıl ayman boyu, işıl ayman diskografisi, işıl ayman dizileri, işıl ayman doğum tarihi, işıl ayman filmleri, işıl ayman fotoğrafları, işıl ayman fotoları, işıl ayman göz rengi, işıl ayman hakkında, işıl ayman instagram, işıl ayman kilosu, işıl ayman kimdir, işıl ayman memleketi, işıl ayman nerelidir, işıl ayman resimleri, işıl ayman saç rengi, işıl ayman tv programları, işıl ayman yaşı, işıl ayman ödülleri, işıl ayman şarkıları


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:30.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia