Forumel.Com

Forumel.Com (https://www.forumel.com/)
-   Biyografiler (https://www.forumel.com/biyografiler/)
-   -   Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında? Alina Boz Biyografisi (https://www.forumel.com/biyografiler/10026-alina-boz-kimdir-alina-boz-kac-yasinda-alina-boz-biyografisi.html)

Dea Dia 21 Ocak 2021 01:12

Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında? Alina Boz Biyografisi
 
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Alina Boz'un annesi Rus, babası ise Türk'tür. Güzel oyuncu birçok popüler yapımda yer almış, güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova'da doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi. Orada Türkçe öğrendi ve ilkokula gitti. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce reklam ve dergilerde çalıştı.


Oyunculuk kariyerine yaşında 2013 yılında on beş yaşında Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak başladı. Paramparça dizisinde Hazal olarak, oyuncu Nurgül Yeşilçay ile birlikte çalıştı. 2016 yılında Kaçma Birader filminde Melis Kahvacı olarak rol aldı. 2017 yılında Bölük filminde rol aldı. 2017 yılında Sevda'nın Bahçesi dizisinde Defne karakteriyle. 2018 yılında Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia Romanova rolünü üstlendi ve aynı yıl Elimi Bırakma dizisinde başrol oynadı.

Netflix orijinal dizisi Aşk 101'de başrol oynadı ve Eda karakterini canlandırdı.

Mezarkabul 21 Ocak 2021 12:26

Cevap: Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında? Alina Boz Biyografisi
 
Bizim @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] gibi %50 Türk %50 Rus... @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] daha güzel tabii ki.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.