Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Webmaster > Bilgisayar ve Donanım Forumları

Bilgisayar ve Donanım Forumları Bilgisayar ve donanımına dair her türlü bilgi, paylaşım, soru ve sorunun bulunduğu bölüm.


Xbox 'Lockhart'ın Ardından Gizemli Bir Xbox Kodu Daha Ortaya Çıktı

Bilgisayar ve donanımına dair her türlü bilgi, paylaşım, soru ve sorunun bulunduğu bölüm.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Xbox 'Lockhart'ın Ardından Gizemli Bir Xbox Kodu Daha Ortaya Çıktı
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
675

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2020, 04:04   #1
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Xbox 'Lockhart'ın Ardından Gizemli Bir Xbox Kodu Daha Ortaya Çıktı

Xbox 'Lockhart'ın Ardından Gizemli Bir Xbox Kodu Daha Ortaya Çıktı

Xbox Series X çıktığı günden beri veri araştırmacıları ve diğer yazılım araştırmacıları yeni bir konsoldan söz ediyordu. 'Lockhart'ın ortaya çıkışıyla birlikte bu sayı ikiye çıkmıştı ancak şimdi yeni bir kod daha belirdi.

Microsoft, Xbox'ın tanıtımını yaptığında Xbox Series X isimli bir oyun konsolunu hayranlarına sunmuştu. Yeni konsol son derece etkileyici özellikler ve nispeten sade bir tasarımla oyunseverlerin karşısına çıkmıştı. Uzun bir süre sonraysa Windows kod satırları arasında Lockhart isimli gizemli bir kod belirmeye başladı.

Xbox Series X için nispeten daha uygun fiyatlı bir alternatif olarak piyasaya sürüleceği tahmin edilen ve kod adı Lockhart olan Xbox Series S'in ortaya çıkmasıyla birlikte Xbox'ın birden fazla varyantla birlikte geleceği anlaşılmıştı. Şimdiyse yepyeni ve gizemli bir kod adı daha veri araştırmacılarının kafasını karıştırmış durumda.

Xbox 'Edinburgh' ortaya çıktı



~Xbox Series X

Şu an Xbox forumlarını sallayan 'Edinburgh', büyük bir tartışma ortamı oluşturdu. Windows Central yazarı Jez Corden'ın önüne çıkan kodun nasıl ortaya çıktığı açıklanmadı. Yine de kodu bulan Corden, Xbox hayranlarının fazla heyecanlanmaması gerektiğini, bu kodun yalnızca 'Xcloud sunucu dikey penceresi' benzeri bir şey olabileceğini söyledi.

Tabii ki bu durumun da kesinliği söz konusu değil. Verileri ortaya çıkaran yazar Corden, PlayStation 5'te gördüğümüz gibi 'Edinburgh'ün de Xbox Series X için bir dijital sürüm olabileceğini belirtti. Başka kişiler bu ismin yalnızca geliştirici kitine ait olduğunu belirtseler de geliştirici kitinin ismi daha önce Dante olarak ortaya çıktığı için bu olasılık oldukça düşük.



Şu an için kesin bir kanıya varmak son derece güç olsa da her an her şeyin olabileceğini söyleyebiliriz. Özellikle PlayStation ile Xbox arasında devam eden hararetli rekabet ortamı göz önüne alındığında Microsoft'un ek bir konsolla rekabeti kızıştırmak istemesi oldukça muhtemel. Yine de kesin bir şey söyleyebilmek için daha vakit olduğunu belirtmekte fayda var.

Webtekno


Charismax bunu beğendi.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 
Alt 01 Ağustos 2020, 04:19   #2
Çevrimdışı
Charismax
Üyeliği durduruldu.
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Cevap: Xbox 'Lockhart'ın Ardından Gizemli Bir Xbox Kodu Daha Ortaya Çıktı

Çok gereksiz bir oyun konsolu bu. . Bunun hastaları var.. bana android ile ios rekabetini andırıyor.. pes in yerine tutacagını hiç düşünmedim sanmadım o başka birşey bence
 

Yer İmleri

Etiketler
araştırma, araştırmacıları, konsol, oyunseverler, tasarım, yazlım, özellikler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor: (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:11.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Tasarım: Dea Dia