Forumel.Com

Geri Git   Forumel.Com > Yaşam > Sağlık Köşesi > Alternatif Tıp

Alternatif Tıp Tedavi yaptığı ileri sürülen; ancak bu etkileri bilimsel metotlarla kanıtlanamayan geleneksel veya güncel tıbbi uygulamalara verilen isimdir.


Araba Tutmasına Ne İyi Gelir?

Tedavi yaptığı ileri sürülen; ancak bu etkileri bilimsel metotlarla kanıtlanamayan geleneksel veya güncel tıbbi uygulamalara verilen isimdir.



Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Araba Tutmasına Ne İyi Gelir?
Konudaki Cevap Sayısı
1
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
114

Kullanıcı Etiket Listesi

2Beğeniler
  • 1 Post By Leydihan
  • 1 Post By Dea Dia

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Eski 09 Temmuz 2023, 00:37   #1
Çevrimdışı
Leydihan
Avatarsız Forumel Üyesi
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Araba Tutmasına Ne İyi Gelir?

Araba Tutmasına Ne İyi Gelir?

Araba yolculuğunuz mide bulantıları ile çekilmez bir hale geliyorsa; yara bandı ya da gazlı bez işi çözer. Çocuğunuzda ya da kendinizde mutlaka deneyin!



Bazı kişiler uçağa ya da arabaya bindiğinde bulantı hisseder, hatta bazen kusarlar. Bu duruma araba tutması denir. Birçok insan bu rahatsızlığı gemiye bindiği zaman da yaşar, bu yüzden aynı olay olmasına rağmen buna deniz tutması denir. Yolculuklar bu rahatsızlıktan dolayı kısıtlanabilir. Çok az bir kısmında da bu rahatsızlık yolculuk bitse dahi birkaç gün daha sürmektedir.

Bu problemi en çok da aileler yaşamaktadır. Bazen çocuk ile seyahat etmek özellikle uzun yolculuklarda zor ve çekilmez bir hale gelebilir. Peki çocuğunuzun arabada midesi bulanıyorsa ne yapmak gerekir?

Araba tutmasına ne iyi gelir?

Göbek deliğini hava almayacak şekilde kapatın. Bu işlemi yara bandı ya da gazlı bir bez ile yapabilirsiniz. Sizin ya da çocuğunuzun arabada midesi bulanıyorsa, bir de bu işlemleri yaparak yolculuk yapmayı deneyin.


 
Eski 09 Temmuz 2023, 00:40   #2
Çevrimiçi
Dea Dia
Dea Dia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Araba Tutmasına Ne İyi Gelir?

Alıntı:
Göbek deliğini hava almayacak şekilde kapatın. Bu işlemi yara bandı ya da gazlı bir bez ile yapabilirsiniz. Sizin ya da çocuğunuzun arabada midesi bulanıyorsa, bir de bu işlemleri yaparak yolculuk yapmayı deneyin.
Annemde işe yaramadı.


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
 

Yer İmleri


Konuyu 1 kişi okuyor: (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Ek dosya gönderemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm saatler GMT +3 biçimindedir. Şu anki saat 10:30.

Forum Bilgilendirme Künye
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions Inc.

Forumel, lisanslı vBulletin kullanmaktadır!
Forum Sahibi: Dea Dia ve Gece

Sitemiz; yer sağlayıcı bir forum sitesidir. Forumel.Com adresimizde yapılan paylaşımlar, moderasyon ekibimizin onayına dahil olmadan direkt olarak yayınlanmaktadır. 5237 sayılı TCK (Türk Ceza Kanunu) ve 5651 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerini ihlal eden kişilerin IP adresleri de dahil olmak üzere sair kişi veya adli mercilere müzekkere (Resmi Üst Yazı), tarafımıza tanzim edildiği takdirde paylaşılacaktır. Hukuka aykırı bir paylaşımın olduğunu düşündüğünüz mesaj ya da konuyu; İLETİŞİM linkine bildirim yoluyla iletebilirsiniz. 48 saat içerisinde mevcut şikâyetiniz üzerinden tarafınıza ulaşılacak, gerekli işlemler tesis edilecektir.

Eğlenceli Genel Forum Sitesi, Genel Forum Sitesi, Genel Forum Siteleri, Genel Forum