14 Aralık 2021, 23:53
|
|
|
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: Film Replikleri
The Father - Baba Filmi Repliği

*Annem!
Annemi istiyorum. Buradan çıkmak istiyorum. Birisi.. Birisi gelip beni alsın. Şimdi. Hayır, hayır.
Annemi istiyorum. Beni alıp götürmesini istiyorum. Ben, ben eve gitmek istiyorum.
- Ne oldu Anthony?
*Ne oldu? Şey gibi hissediyorum. Bütün yapraklarımın dökülüyormuş gibi hissediyorum. Dallar, rüzgar ve yağmur. Artık ne olduğunu bilmiyorum. Sen ne olduğunu biliyor musun? Bütün mesele evle ilgili. Benim. Benim kafamı yaslayacağım hiçbir yer yok artık. Ama saatimin bileğimde olduğunu biliyorum. En azından bunu biliyorum. Yolculuk için. Hiç değilse ben, hazır olup olamayacağımı bilemiyorum.
-İlk olarak güzelce giyinelim, olur mu?
Giyineceğiz ve parkta bir yürüyüşe çıkacağız tamam mı?
*Tamam.
-Güzel. Ağaçlar ve yapraklar.. Sonra buraya geri döneceğiz ve bir şeyler yiyeceğiz.
*Evet
-Ve sonra sen de öğle uykunu uyursun, olur mu?
*Evet
-Ve sonrasında eğer kendini formda hissedersen, parkta ufak bir yürüyüşe daha çıkabiliriz.
*Sadece ikimiz
-Evet. Çünkü bugün güzel bir gün. Dışarısı güneşli. Ve güneşli olduğunda dışarı çıkmalıyız.
* O fırsatı kullanmalıyız.
-Aynen öyle.
Çünkü hava bu kadar güzel olduğunda, asla çok uzun sürmez, değil mi?
* Sürmez.
-O yüzden...hadi giyinelim. Olur mu?
*Hayır.
- Hadi ama.
*Hayır
- Hadi bebeğim. Her şey yolunda. Hadi. Geçti. Geçti. Bir dakika içinde çok daha iyi hissedeceksin. Söz veriyorum. Her şey çok güzel olacak.
Puanı hakeden etkileyici film. Anthony Hopkins üzdü.
|
|
|
|