Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2021, 00:45   #1
Çevrimdışı
Sürmenaj
Sürmenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Standart Nokia G300 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Nokia G300 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı


Nokia G300 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı HMD Global, 5G bağlantısını destekleyen uygun fiyatlı bir akıllı telefon çıkardı. Nokia G300 olarak adlandırılan model üç arka kamera ve yüksek kapasiteli bir pille geliyor.


HMD Global, bir süredir sızıntıları ile gündemi meşgul eden Nokia G300'ü sonunda resmen duyurdu. Akıllı telefon 5G desteği, uzun pil ömrü ve oldukça uygun bir fiyat etiketi ile geliyor.

Cihazın ön tarafında HD+ çözünürlük sunan 6.5 inç ekrana yer verilmiş. Damla çentikli panel 8 megapiksel selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. Parmak izi yan tarafta yer alan akıllı telefonda yüz tanıma ile kilit açma özelliği de var.

donanimhaber.com'dan Onur Seven'in haberine göre; Nokia G300 gücünü sekiz çekirdekli Snapdragon 480 5G işlemcisinden alıyor. Buna 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanının eşlik ettiğini belirtelim. Cihaz kutudan Android 11 işletim sistemi yüklü şekilde çıkıyor.

19 Ekim'de satışa çıkıyor

Akıllı telefonun arka panelinde 16 megapiksel ana sensör, 5 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi mevcut. Kamera ayrıca Gece Modu, EIS, OZO Audio surround ses ve rüzgar gürültüsü azaltma özelliği sunuyor.

Nokia G300, iki güne kadar pil ömrü vaat eden 18W hızlı şarj destekli 4.470 mAh pile sahip. Akıllı telefon 19 Ekim itibarıyla 200 dolar fiyatla satışa sunulacak. ABD dışındaki ülkelerde piyasaya sürülüp sürülmeyeceği ise henüz belli değil.

Yenicag