Tekil Mesaj gösterimi
Eski 19 Ağustos 2021, 19:10   #9
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Covid Aşısı Olmam, Maske Takmam, Sosyal Mesafeye Uymam Diyen İnsan..

Maskeye karşılar, aşıya karşılar, sokağa çıkma yasakları varken ona da karşıydılar. Karşıtlıkta mandıra filozofunu da geçtiler. ^^
Denk geldikçe hepsiyle başka forumlarda tartışmışlığım var; sinirlerimi bozuyorlar. İş yerimde de aşı hakkında bilgi almaya geliyorlar, benim aklımı yıkamaya çalışıyorlar. Aşı vurulmuşuz hata etmişiz, birkaç sene sonra ölecekmişiz. “Ne güzel işte bu dünya size kalsın” dediğimde de kızıyorlar. Ne yapayım hangi birinizle uğraşayım ki, bıktım artık bende. Başka bir şey olsa kararınıza saygı duyarım derdim; fakat bu öyle birşey değil. Kendi sağlığınızı umursamıyorsunuz onu anladım da başkasının sağlığını neden tehlikeye atıyorsunuz? Salgın hastalıklarda alınacak karar tüm insanları ilgilendirir. Aşısızlar yüzünden varyantlarla koronanın zaten karakteri değişti. Bundan sonra başka varyantlara göre aşılar üretilmek zorunda kalınacak. Sevdiklerini kaybedince akılları başına gelir dedim de geçen sene teyzemi koronadan kaybettim, aşılar çıkınca belki aşı olurlar da önlemini alırlar diye aşıları söylemiştim ama çocukları annelerini kaybettikleri hâlde aşı zararlıymış diye vurulmuyorlar. Valla ne halleri varsa görsünler. Bazılarına müstahak gerçekten.
Bende koronadan kıl payı kurtuldum. Ama bana birşeyi çok iyi öğretti. İş yerinde sabah 9 dan çıkış saatine kadar maskeli durmak eziyet olduğu için personelimin yanında maskesiz duruyordum; demek ki durmamak lazımmış. Korona artık çığrından çıktı, her 5 kişiden 3’ü korona olabilir gibi düşünmezsek ne kadar kurallara uyarsak uyalım, kimseye de güvenmemek lazımmış.

Konu Sürmenaj tarafından (22 Ağustos 2021 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.