Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 07 Ağustos 2021, 00:20   #44
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Merhaba

Alıntı:
İlk gönderen: Dea Dia İletiyi Görüntüle

Yenilik açısından gerçekten güzel tarafları var. Admin paneline @Mezarkabul’ün oradan baktım ama alışık olmadığım için, biraz zor gibi geldi. Yılların alışkanlığı olduğundan vBulletin’den kolay kolay vazgeçeceğimi düşünmüyorum. Belki çok fazla inceleme fırsatı bulamadığımdan hiç sevemedim.

Birde sanırım o avatar boyutlarından dolayı da bana pek cazip gelmedi. Zaman ne gösterir bilmiyorum ama olabildiği kadar vb olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Bana ilk etapta forum içinde kullanımı bile çok zor gelmişti. Geçenlerde xf kullanan forum gördüydüm. Küçük avatarların boyutu büyütülünce bulanık oluyor ya, o forum nasıl ayarlamış bilmiyorum; bulanık değildi.
Bana da sırf avatar olayından dolayı cazip gelmiyor. Lisans parası da abartı pahalı. Değer mi o paraya düşünmek gerekli. Kendi forumumda ileride lisansımı satıp alırım diyordum ama vB’nin 2. El lisansı da baya ucuza gidiyormuş.

Genel forumlar için xenforoya geçmek şuanlık mantıklı karar değil bence. İlerisi ne gösterir bilemem. vB genel forumlar için daha güzel şimdilik. [emoji1360]

Konu Leydihan tarafından (07 Ağustos 2021 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.