Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 06 Ağustos 2021, 23:11   #42
Leydihan
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Merhaba

XenForo’nun admincp’sine hiç göz atmadım fakat üye olduğum bir iki forumda konu paylaşmıştım. En sevdiğim yanı konu açarken test olarak açabiliyorsun. Vikipedi’deki gibi konu ekleyebiliyorsun, tablo yapabiliyorsun. Konu içindeki fotoğrafları sağa sola yaslayabiliyorsun. Ayrıca temalarının telefon / tablet uyumu olduğundan, ekstra mobil tema filan kullanmanıza gerek yok. Temasında gece modu var. Tabatalk gibi forum sistemine de gerek yok. Olur olmadık eklenti kurulmadığı için bu yüzden CPU şişmiyor. Seosu gayet güzel diye duymuştum.

Tek sorun xf’nun pahalı olması. Avatar boyutlarının vBulletin’de alıştığımız sistemden çok çok küçük olması. Büyütmeye kalkıştığında bulanıklaşıyormuş.

Sıfır lisansı en son 900 liraydı. 2. Ellerini bile 700’e satıyorlar. Tıpkı Apple ve android telefonlar gibi. Androidleri de alırken de çok fazla ücret ödemene gerek yok ama ileride servis sorunu veya android sürümleri güncellemesi gelmediği için değiştirmek zorunda kalıyorsun. iPhone için temiz kullanıyorsan garanti bence 10 yıl.
Biraz gözlemlediğim kadarıyla en iyisi şu anda xenforo.