Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 03 Ağustos 2021, 23:55   #26
DieseL
DieseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Cevap: Merhaba

Alıntı:
İlk gönderen: Regex İletiyi Görüntüle
Açık konuşmam gerekirse; bence yaptığınız en büyük hata @DieseL (Anıl) ile birlikte vBulletin 4'e upgrade etmenizdi. Bugün bana bir tane uzun vadeli, kaliteli, büyük kitleler barındıran vBulletin 4 altyapısına sahip bir forum gösteremezsiniz. vBulletin 3 öyle bir sürümdü ki, çıtayı öyle bir yere koydu ki, sonra kendi de gelip oradan yukarı taşıyamadı. Çağın gerisinde kalmış, responsive yapısı olmasa bile kesinlikle muadillerinden daha iyi ve stabil bir sürümdü. Yeni teknoloji kullanılacaksa bu, XenForo'dan başkası olmamalıydı. vBulletin 3 veya XenForo altyapısı dışındaki forumların uzun bir zaman sürdürülebilirlik sağlayabileceğini olası görmüyorum.

Esra (Painfully)'ya buradan selam olsun, kendisi forumlarda yıllarca emek vermiş ve benim de sevdiğim biridir. Sizin forumun da ilk kurulduğu günleri daha dün gibi hatırlıyorum. 9 yıl geçmiş, vay be! Çaktırma; yaşlandık.
Bırakın artık şu yaşlı amca vBulletin'i gelin XenForo'ya
Hem ticari hemde kullanım açısından çok çok iyi bir sistem. Mobilden girerek fazlasıyla zorlanıyor insan burada.