06 Temmuz 2021, 19:02
|
|
|
DieseL
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
|
Cevap: DieseL
Güzel konu ve mesajın için teşekkür ederim dostum, maalesef ki her ne kadar vBulletin sayesinde bu günlere geldiysek yine de ekmek nerede ise biz oradayız. Sonuç olarak biz bu işin ticaretindeyiz ve gelir elde etmek zorundayız. Yarın öbür gün bir başka script oluşur biz bir bakmışsın oraya da el atarız sonuç olarak bu iş bir ticaret Evet açıkçası eski " genel forum " kültürlerinin insanların sabahlara kadar takılma zamanlarını açıkçası özlüyorum. Güzel bir ortam oluşuyordu insanlar birbirine karşı yeri geliyordu dertlerini paylaşıyordu. Zaten bu foruma üye olmamın, sebebi de sensin açıkçası ilk defa bu kadar uzun bir şekilde bir foruma vakit ayırabiliyorum. Umarım, kısa bir zaman içerisinde özel'den de sohbetimiz olur senin ile. Dediğin gibi yıllardır uzaktan uzaktan tanışıyoruz ama bir hatırımız var birbirimize. Ben de seni kendi forumuma davet ediyorum bel ki sana da aşılarız XenForo'yu.
|
|
|
|