Tekil Mesaj gösterimi
Eski 16 Haziran 2021, 22:09   #1
Sürmenaj
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Covid Aşısı Olmam, Maske Takmam, Sosyal Mesafeye Uymam Diyen İnsan..

Covid Aşısı Olmam, Maske Takmam, Sosyal Mesafeye Uymam Diyen İnsan..

Bugün kulak misafiri olduğum bir olayı anlatacağım.

Toplu taşımadayım. 2 kız karşımda oturuyor, sohbetleri korona ve aşılar.. Sanırım bu kişiler sağlık personeli. Ya hemşire ya doktor ya da filyasyon ekibinde çalışanlardan olmalı..

Aralarında geçen sohbet aynen şöyle.

- Hastaya diyorum ki, covid var lütfen maskeni takar mısın, sosyal mesafene dikkat eder misin? Cevabı; - yok durmam, maskelerin altında nefes alamıyorum.

Diğer hastaya diyorum ki, bak covid testin pozitif, ilaç içmezsen hastalığın ağırlaşır.. Cevap- bu kadar ilacı içersem ölürüm.

-Hiç covid geçirmeyen başka bir kronik hastalığı olan hastaya ise aşı ol dediğimiz de verdiği cevap ise ''içinde bilmediğim şeyi neden olayım bize kağıt imzalatacaklarmış. Korkuyla bizi aşıya zorluyorlar. Para babaları, ilaç sektörleri parayı götürdü'' diyor.

Sonunda diğer kız da bu embesiller yüzünden yoğunbakımların dolduğunu, asıl ihtiyacı olan hastaların hastaneye gidip tedavi olamadığından yakınıyor. Diğer kızda hak veriyor, maske takmıyorsunuz, sosyal mesafeye dikkat etmiyorsunuz, covid olunca ilaç kullanmak istemiyorsanız, aşı olmak istemiyorsanız ne istiyorsanız onu yapın dememimizi mi istiyorsanız eviniz de oturun diyoruz ona da kızıyorsunuz..Hem aşı yaptırmıyorsunuz hiç birşeye uymuyorsunuz ölün madem diyesim geliyor ama diyemiyorum, kimlerle uğraşıyoruz biz böyle..diye gözleri dolarak anlattı.

Allah yardımcıları olsun.