Cevap: Forumel.com 1. Yılı Kutlu Olsun
Alıntı:
İlk gönderen: DoNtSpEaK
Farklı bir konu başlığında kısaca değinmiş forumun bendeki yansımalarını elimden geldiği kadar dile getirmeye çalışmıştım ama madem ki konu özel olarak bir başlık altında değerlendiriliyor burada da bir iki satır yazmamak olmazdı.
Açılış olarak zamanlamanız talihsiz bir zaman dilimine denk gelmiş olsa da bunu kendi lehinize çevirmek için diğer arkadaşların sözünü ettiği samimiyet ve içtenlik ile yola çıkmış olmanızın meyvelerini topluyorsunuz aslında.
Sayıların her zaman tek başına yeterli olmadığının canlı bir örneği olarak ilk yılınızı geride bırakmış ve önümüzdeki dönemler için içimizi umutla doldurmaktan da geri kalmadınız.
Sen ve nezdinde yönetimdeki tüm ekip arkadaşların bahsi geçen sıcakkanlı ortamı yaratmak için elinizden gelenin en iyisini yaparak bugün yıl dönümünüzde olumsuz olarak söylenebilecek tek cümleye yer bırakmadınız.
Şahsım ve benim gibi ayak izlerinizi takip ederek farklı zaman dilimlerinde aranıza katılan üyeleriniz olarak kuru bir teşekkür tek başına yeterli olmayacak belki ama elimden şu an için fazlası gelmediğini üzülerek belirtmek isterim.
Daha önceki yıllarda farklı forum ve platformlarda zaman harcamış ve birçoğunu günlük olarak kullanmış sıradan bir üye olarak burada bu güzelliğin parçası olmaktan aldığım keyfi kelimeler ile ifade etmek tek başına yeterli olmayacaktır.
Kendi içimde tekrara düşmekten endişe duyarak sözü fazla uzatmak istemiyor ve siz devam ettiğiniz sürece arkanızda olacağımı bilmenizi isterim.
Kutlu olsun .)
|
Ben bugün fazla duygulandım. Böyle güzel bir etki yaratmış olmak, beni çok mutlu etti. Başta da söylediğim gibi eğer ortada bir başarı ve güzellik varsa bu hepinizin sayesinde olmuştur. Güzel dileklerin ve temmenilerin için ayrıca teşekkür ederim. Kurulduğu ilk zamandan beri burada ve bizimle olman ayrıca güzel.. Daha nice güzel yıllarımız hep beraber olsun.

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
|