Cevap: forumel.com
Öyle böyle derken bir yılı devirmişiz birlikte..
Bir araya gelen yöneticilerin ardından kapıda bekleyen ilk üyelerden biri olmanın verdiği keyif ve heyecanı yaşıyorum hala .)
Tavsiye ile uğradığım sayfada karşılıksız olarak sohbet edip an’ın tadını çıkarabilecek insanlar ile tanışma fırsatım oldu. İlk yılının küresel olarak berbat bir döneme gelmesi moral bozucu olsa da bu dezavantajı samimi ve içten ekibi ile bertaraf etmeyi bildiler..
Yönetim kadrosu olarak bir ayrım yapmak eminim diğer arkadaşlara da tuhaf geliyordur zira böyle bir standart ayrımına rastlamadım.
Yukarıda yorumlayan arkadaşların değindiği gibi aile ortamı, samimiyet, keyifli sohbet gibi sahip olunmadığında değeri daha iyi anlaşılan özellikleri bünyesinde barındıran sevimli forumumuz..
Çok kalabalık değiliz ve bunun farkındayız..
Ama hayat sadece sayılardan ibaret değildir, dimi .)

bir damla tükürüğünün ağzımda bıraktığı tadın, kaybetme korkumun hiçlik aşısını etkisiz kılacağını biliyorum. bir yılanın dili gibi kaçıyorum dilinden. dilindeki varlık zehrinden. çünkü tüm sıvılar lanet olası tatlı bir huzura taşıyor bedenimi ve ruhumu. huzura yakalanıyorum ağa düşmüş bir balık gibi kıvranıyorum onun denizinde..
|