Yanıt: BuRHaN günlük Burc yorumu
Bugün hukuk danışmanlığı taleplerinde beklenmedik bir artış yaşanabilir. Çikolata stoklarınızı kontrol etmeniz tavsiye edilir. Camlarla ilgili eski meseleler yeniden gündeme gelebilir. ( Hahahah giriş mizahı güzel sevdim. )
💖 Aşk: Romantik gelişmelerden önce cam sigortalarının yenilenmesi tavsiye edilir. ( Büyük aşklar kavgayla başlar gibi bir söz olmuş, idare eder )
💰 Para: Ozmo yatırımları kısa vadede kazançlı görünse de cam sektöründe zarar riski devam ediyor. ( Burada biraz kendini yorumlamış ne kadar ozmo o kadar cam. Güzel tuttu bu )
⚖️ Hukuk: Ailedeki avukat ve hakim sayısı nedeniyle kendinizi güvende hissedebilirsiniz. (Kopya çekti ama tamam anlamamazlıktan geliyorum tuttu. )
🔮 Uyarı: Bir burç yorumcusunu fazla köşeye sıkıştırmayın. Forumu bırakıp gidebilir. ( O burç yorumcusu hiç bir yere gidemez. Köşeye sıkıştırırım. Tutmadı )
🍀 Şanslı Nesne: Çikolata. ( Evet bunu koz olarak kullanmam lazım. Tuttu. )
🪟 Şanssız Nesne: Cam. ( Yine kendini yorumlamış )
Tutarsa yeteneğim, tutmazsa evrenin suçu. ( Şimdi sen ayvayı yemedin mi diyeceğim ama diyemiyorum )
Bazı yerlerde boğa burcu olduğun için araya kendini sıkıştırmışsın.
Genel olarak beğendim.
Puanın 10 üzerinden 7.
Sınıfı geçtin. 1500 rep puanı kazandın 
Şimdi söyle bakalım bu yorumlar evrene mi ait, senin yeteneğine sana mı ait??

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir. Şu anda 0 mesajınız var.
Konu BuRHaN tarafından (16 Haziran 2026 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.
|