Konu: Fake üye
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 12 Haziran 2026, 21:48   #21
Regex
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Yanıt: Fake üye

Alıntı:
İlk gönderen: Nicomedes İletiyi Görüntüle
Aynen aynen bir çeşit kişilik sorunundan kaynaklanıyor, kişiliği oturmamış insan yapar. Sahte kimlik yaratmak falan. :d Forumlar tarihinde envaii çeşitini gördük. Hatta biriyle samimiydik sonra bambaşka biri çıkmıştı :d
Hâlâ aktif olarak bildiklerim de var. Ama yaşlar 3x oldu, pek karışmıyorum artık; hem zaten bu kentin zaptiyesi de ben değilim. Ancak milleti salak yerine koyduklarını sananlar bilindiklerinin farkında olmadıklarında daha komik oluyorlar.

Kimse gerçek bir bilgisini açıklamaya zorlanamaz, zorlanmamalı da bu arada. Dijital platformları anonim olarak kullananı anlarım. Tercihtir, saygı da duyarım. Ben de öyle sosyal medyadaki görgüsüzler gibi her anımı paylaşmayı, her bilgiyi herkese dökmeyi sevmem. Buna okeyim. Ancak adını, yaşını, cinsiyetini, mesleğini, dış görünüşünü, medeni durumunu falan bambaşka anlatanların gerçeğini bildiğimde komik görünüyor. Bilmek de önemli değil bu arada, bir şekilde bu detaylar çok sırıtınca belli oluyor. Neticede bu tip sorunlu kişilikler sürekli kendisini ispat çabasına giriyor; her şeyin abartısı da şüphe ve gereksizlik doğuruyor.

Kısacası belli şeyleri gördük, aştık artık. Eğlensin çocuklar kafasındayım uzun süredir asdhasjs

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.