Konu: Mavi
Tekil Mesaj gösterimi
Eski 29 Mayıs 2026, 23:17   #6
Regex
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelerin profil bilgilerini yalnızca kayıtlı üyeler görüntüleyebilir. Lütfen kaydol bağlantısından üye olunuz.
Varsayılan Yanıt: Mavi

Hemen her forumda aynı şeyi söylüyor gibi olacağım ama burada da yazayım düşüncelerimi. @MaVi forumlara benim eski forumumda başladı. O zaman kullanıcı adı Kardelen'di. Üye olduğunda 16 yaşındaymış. Ben bunu bilmiyordum. O kadar olgun, dingin ve kaliteli paylaşımlar yapıyordu ki; yıllar sonra yaşını öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Tabii o zamanlar, forumlarda katılımcı olarak aktif değildi. Konularını paylaşır, giderdi daha ziyade. Ama yine de bu durum beni şaşırtmıştı. Çünkü çocuk yaştaki üyelerin genelde daha hiperaktif, dikkat çekmeye çalışan, taşkınlık yapan insanlar olmasını bekleriz. @MaVi belki yirmili, otuzlu yaşlarında insanlardan bile daha hanımefendi bir duruşa sahipti.

Yıllar yılları kovaladı ve 2019'da nasılsa, yıl 2026 ve @MaVi hâlâ aynı @MaVi. Zerre çizgisinden ödün verdiğini, olumsuz bir davranışta bulunduğunu görmedim.

Bireysel sohbetimiz öyle çok olmasa da her zaman bir şey söylüyorsa, eleştiriyorsa durup dinler ve kıymet veririm. Çünkü boşa bir şey söylemeyeceğini, söylerse de lafını esirgemeyeceğini bilirim.

Hayatında her şey dilediğince, gönlünce olsun Damla ^^

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.